Veikkausliiga su 21.05. klo 16:00

Ilves - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkumo hakusessa! Tykittävätkö HJK:n kuntoutuneet tähdet myös Ilveksen suohon?

Ilveksellä on käymässä siinä mielessä huono tuuri, että HJK on saanut viimeisen viikon aikana mukavasti joukkojaan parsittua kasaan. Lukuisten avainpelaajien paluu kehiin piristi Klubia selvästi jo viime viikonloppuna, kun se kaatoi Interin upean tehokkaalla toisen puoliajan esityksellä peräti maalein 4–1. Uhmapelaajat odottaa helsinkiläisiltä nyt jatkomoa laatuesityksille myös vieraskentällä.

Tupsukorvien alkukausi on sujunut melko odotetunlaisesti. Fanfaareja ei ole tarvinnut soitella, mutta joukkue on ollut myös selvästi häntäpäätä vahvempi pelin kaikilla osa-alueilla. Kovissa otteluissa pisteet ja voitot loistavat kuitenkin edelleen poissaoloillaan, sillä esimerkiksi KuPS, AC Oulu ja SJK ovat olleet keskinäisissä vahvempia. Klubi on kaikesta huolimatta testeistä äärimmäisin ja joku voisi sanoa vieraiden olevan sitä erityisesti tällä hetkellä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Miro Tenho, Perparim Hetemaj, Joona Toivio sekä Georgios Kanellopoulos palasivat viime viikonloppuna, kun Klubi nuiji Interin. Tällä hetkellä näyttää sille, että myös Bojan Radulovic on saatu parsittua täyteen kuntoon ja alkukauden maaliruiskua voitaneen odotella avaukseen Tampereella. Huomionarvoista Radulovicista on, että vaikka mies on latonut jo viisi täysosumaa, olisi paikkoja riittänyt vaikka tuplata kyseinen lukema. HJK-tykki on puhdas maalintekijä ja espanjalaishyökkääjän kanssa kannattaa Ilves-puolustuksen olla todella tarkkana.

Ilveksen asetelmat eivät vaikuta kovin herkullisilta. Pelaajistosta tietoja on tihkunut melko niukasti ainakin lauantaihin mennessä, mutta järjettömän suuria muutoksia tuskin on luvassa. Sinivalkopaitojen kuilu tamperelaisiin on kuitenkin järjettömän suuri. Pelivalinnaksi kelpuutetaan vierasvoitto, jolle saadaan yllättävän hyvä kerroin parantuneesta pelaajatilanteesta huolimatta. Tähän kannattaa paalata lantti poikineen!

Betsaa HJK:lle ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee Klubin matsiin huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat HJK:lle tänään, saat panoksesi takaisin vedon mennessä väärin!

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta 1X2 – HJK kertoimella 1,67.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 42€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.