Veikkausliiga la 23.07. klo 14:00

Ilves - HJK

Malik Abubakari on säväyttänyt! Iskeekö HJK:n hyökkääjävahvistus repaleisen Ilves-alakerran kanveesiin?

HJK hävisi keskiviikkona Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausmatsissa Viktoria Plzenille 1–2-numeroin ja seuraava kohtaaminen on luvassa jo ensi viikolla. Vieraiden pelaajatilanne on hieman parantunut viime aikoina ja tuoreita vahvistuksiakin on jo nähty kokoonpanossa. Ilveksellä on muutamia ikäviä poissaoloja, jotka verottavat sen tekemistä. Viime viikonloppuna joukkue sai tosin pitkästä aikaa kunnolla hanat auki, mutta omissakin kolisi.

Tupsukorvat pelasi viimeksi Veikkausliigaa SJK:n vieraana ottelussa, jossa syntyi peräti kuusi maalia. Tasanumeroin 3–3 päättyneessä väännössä maalinteossa tamperelaisilta onnistuivat Ariel Ngueukam, Adam Larsson sekä Petteri Pennanen. Punaista katseli puolestaan puolustaja Mikael Ahlman, joka on näin ollen sivussa HJK-matsissa. Sairastuvalla jatkavat Yusif Moussa sekä Kalle Katz ja tärkeä palanen Kai Meriluoto on lainalla Klubista, eikä tämän vuoksi saa pelata keskinäisessä ottelussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HJK:n tilanne on parempi. Malmöstä lainalle saapunut Malik Abubakari vaikuttaisi olevan todella hyvä hyökkäyspään hankinta ja heti avausmatsissaan VPS:ää vastaan ghanalaiskärki onnistui maalinteossa. Raamikas Malik tuo vahvuutta boksiin eli viimeistelytaitoa sekä lisää pääpelivoimaa eli oikeastaan kaikkea, mitä HJK eniten tarvitsee. Toinen tuore hankinta Paulus Arajuuri oli ensimmäistä kertaa penkillä keskiviikon eurokamppailussa, mutta ei vielä pelannut.

Tampereella vierailija saa takaisin miehistöönsä Huuhkajissa taannoin debytoineen Miska Ylitolvan, joka on ollut pitkään sivussa. Valtteri Morén sekä Roope Riski ovat sivussa koko loppukauden ja lisäksi Manuel Martic sekä Joona Toivio puuttuvat varmuudella kokoonpanosta. Riku Riski on puolestaan ollut viime aikoina loukkaantumisesta toivuttuaan Klubi 04:n mukana, mutta saattaa olla jo Ilves-matsissa edustuksen kokoonpanossa.

Kun katsotaan puhtaasti pelaajatilanteita, on HJK nähtävissä jopa tavanomaista selvempänä ennakkosuosikkina, mitä ei ehkä kertoimissa näe. Katz on puuttunut Ilveksen kokoonpanosta jo hieman pidempään, mutta nyt myös toinen toppari Almen on sivussa pelikieltonsa takia. HJK puolestaan on pienoisten maalinteko-ongelmiensa jälkeen väläytellyt ja Malikin mukaantulon myötä sillä on myös entistä vahvemmat työkalut parannella hyökkäyspelaamistaan. Pelivalinnaksi ottelussa kelpaa mainiosti vierasvoitto (1×2). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja iske kohde lapulle maistuvalla kertoimella!

10 euroa pelirahaa