Liiga la 16.09. klo 17:00

Ilves - HPK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HPK kovan ratkaisun edessä – aloitetaanko Rajaniemen kuormitus heti, vai pääseekö Ilves tykittämään kakkosvahtia vastaan?

Lauantaina Ilves pääsee hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa HPK:n kustannuksella. Ilves on selvästi vahvemman materiaalin turvin jo valmiiksi suuri suosikki, mutta nyt myös lepoetu kääntyy aavistuksen verran isännille ja HPK:n kohdalla löytyy kysymysmerkkejä maalilta. Ilves ei esittänyt parastaan ensimmäisessä kotiottelussa, joten kotiyleisölle rahoille halutaan varmasti antaa vastinetta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves avasi Liigassa kauden vierasvoitolla Ässiä vastaan, mutta Lukkoa isännöidessä tarjolla oli vain yksi piste. Ilves kuuluu ehdottomasti sarjan kärkikorin joukkueisiin, mutta kahdessa ensimmäisessä ottelussa pelillinen taso ei ole vielä aivan täysin vakuuttanut. Kummallakin kerralla maaliodottamat merkittiin vastustajan hyväksi. CHL:ssä hurjasti maaleja takonut puolustaja Les Lancaster osui myös Lukkoa vastaan, mutta toistaiseksi isäntien Oula Palve on ollut ykköstähti tehoin 1+3. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa sivussa ovat olleet puolustaja Niklas Frimanin lisäksi Joona Ikonen ja Samuli Ratinen.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ottelun toisessa erässä Matias Mäntykiven ja Les Lancasterin maalit syöttänyt @oulap7 on kerännyt 4 (1+3) tehopistettä kahteen otteluun. 🫡🔥

@CMoreSportFi

Myös HPK:n kohdalla kokoonpanotilanne voisi olla parempikin, sillä muun muassa Eetu Tuulola on ollut sivussa ja lisäksi HIFK:sta lainalle hankittu Kasper Lundell loukkaantui heti ensimmäisessä ottelussa. Lukkoa vastaan tullutta vierasvoittoa HPK ei päässyt kauaa juhlimaan, sillä perjantaina HPK kulutti jäähyboksia runsaasti TPS:n viedessä voiton lukemin 1-5. Tässä ottelussa suurin mielenkiinto kohdistuu maalivahtiosastoon – joko Sami Rajaniemelle tarjotaan viikon kolmas matsi ja back-to-back, tai sitten kakkosvahti Juho Markkanen isketään kovaan paikkaan.

TPS oli HPK:n kotiavauksessa etevämpi. Huomenna yritetään uudestaan Tampereella!

Otteluraportissa:
🟠 Tiivistelmä ottelusta
đźź  Tilastot
đźź  Kapteeni Juuso Hietasen haastattelu
🟠 Lehdistötilaisuus
đźź  Maalikooste

Rapsa: hpk.fi/kotiavauksessa…

#HPK #Liiga #Hämpton
hpk.fi

Kotiavauksessa tappio TPS:lle - Hämeenlinnan Pallokerho

HPK avasi tänään kotiotteluiden osalta kautensa. Hallissa oli hieno tunnelma ja kulkueen jälkeen yleisö oli löytänyt hienosti paikalle

Tällä kerralla katseet käännetään Ilveksen vähintään kahden maalin voittoon. Joukkueiden välinen tasoero on jo valmiiksi valtava ja nyt Ilveksellä on myös yksi lepopäivä alla, vaikkakin kyseessä on sille kolmas ottelu neljään päivään. Ilves ei toki aivan terävimmillään ole ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta HPK:ta vastaan kuskin paikka pitäisi olla tarjolla. Markkasen peluutus maalilla olisi vedolle vain plussaa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Ilves -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.