ke 03.01. klo 18:30

Ilves - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilveksellä ruma tappio alla – laittaako sinnikäs HPK sarjakärjen vaikeuksiin?

Liigan parissa vuosi 2024 lähtee liikkeelle keskiviikkona viiden ottelun voimin. Tampereella käydään mielenkiintoinen taisto kärkipaikkaa pitävän Ilveksen ja viime aikoina vahvassa iskussa olleen HPK:n välillä. Varsinkin Ilvekseltä sopii odottaa nälkäistä alkua, sillä viimeisin ottelu meni pahasti penkin alle. HPK on tarjonnut kovan vastuksen jo useamman kerran, mutta onko ärsytetty Ilves liian suuri este ylitettäväksi?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves on tällä kaudella ollut odotetun vaarallinen, mutta kärkipaikasta huolimatta viime aikoina myös heikompia esityksiä on mahtunut mukaan. Edellisistä 10 ottelusta voittoja on tullut vain viisi ja ennen kaikkea viimeisin kotitappio KooKoota vastaan oli totaalinen epäonnistuminen. Ilves on tehnyt hyökkäyssuuntaan kovaa jälkeä ja vastaavasti KooKoon alakerta on ailahdellut useamman kerran, mutta siitäkin huolimatta pisteet lähti kouvolalaisten matkaan lukemin 0-4.

HPK löytyy 13. sijalta tasapisteissä KooKoon kanssa, mutta kausi on ollut Hämeenlinnassa nousujohteinen. Edelliset 15 ottelua on tuonut mukavat 26 pistettä. Mitään erityisen dominoivia esityksiä vierailta ei kannata odottaa ja maalintekovoima on edelleen pienoinen kysymysmerkki – Danick Martelin 15 osumaa riittää helposti sisäisen pörssin kärkeen. Sen sijaan maalivahtipelin osalta HPK:lla ei ole hätää ja suurta vastuuta kantava ykkösvahti Sami Rajaniemi antaa mahdollisuuden taistella pisteistä ottelusta toiseen. Viimeisimmästä matsista heittopussi SaiPaa vastaan voitto irtosi vaikeuksien kautta vasta jatkoajalla.

Liigan maalipörssin jaetulle toiselle sijalle noussut, tasoituksen ajassa 59:59 tehnyt ja jatkoajalla ratkaissut Danick Martel haastattelussa ottelun jälkeen. 📽️

#HPK #Liiga #Hämpton

Helppoa peliä Ilvekselle on turha odottaa, vaikka tasoero on suuri ja KooKoota vastaan tulleen tappion luulisi olevan hyvä herätys isännille. Rajaniemen turvin HPK pystyy sinnitellä mukana ja esimerkiksi HPK:n varsin hyvää jälkeä tehneellä ylivoimalla on avaimet kurittamaan tupsukorvia. ComeOnin tarjoamalla 2,34 kertoimella otetaan pieni kokeilu HPK:n venymisestä pisteille(+0,5).

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Tasoitus – HPK +0,5 kertoimella 2,34.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.