Liiga pe 11.02. klo 18:00

Ilves - HPK

Sarjakärjen Ilveksen erikoistilannepelaamiseen ei ole luvassa helpotusta aliarvostettua HPK:ta vastaan

HPK vierailee perjantaina Nokia Arenalla, missä vastassa on tällä kertaa Ilves. Vierailija seilaa kuuden ottelun pisteputkessa ja on erinomaisessa iskussa. Vuodenvaihteen jälkeen joukkue on kärsinyt todella vähän tappioita ja ainoastaan kertaalleen se on kuopannut pisteet kokonaan. Pistekeskiarvolla joukkue on noussut Liigassa peräti kuudenneksi ja se haastaa jopa sarjakärjen melko tasaväkisesti tällä hetkellä.

Jarno Pikkarainen on kääntänyt apureineen HPK:n kurssin totaalisesti sysimustan alkukauden jälkeen ja nyt joukkue lähestyy hyvää vauhtia jo suoria pudotuspelipaikkoja. Suurin hype on viime aikoina keskittynyt esimerkiksi Jukurien, Lukon ja Ilveksen ympärille ja monella on jäänyt huomaamatta hämeenlinnalaisten hiipiminen iskuetäisyydelle. Pistekeskiarvolla mitattuna joukkue on jo ohittanut TPS:n, KooKoon sekä viisi ottelua enemmän pelanneen Kärpät. Myös kahdella ensin mainitulla on peräti kolme kamppailua Pikkaraisen miehistöä enemmän taulussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

HPK:n tilanne on melko hyvä, koska oikeastaan kaikki joukkueet ovat pelanneet sitä enemmän. Tasakentällisin joukkue on ollut viime aikoina fantastinen ja edellsessä ottelussaan se piti sarjakakkosen HIFK:n varsinaisella peliajalla yhdessä maalissa voittaen lisäpisteen rangaistuslaukauksilla. Ilveksen surkealla 14,29% ylivoimapelaamisella ei sarjan parasta – yli 90-prosenttista – alivoimaa vastaan juhlita.

Neljä edellistä vierasotteluaan klaarannut HPK on useissa ottelussa edelleen liian aliarvostettu kertoimissa. Ottelu viime aikoina ailahdellutta sarjakärkeä vastaan menee samaan kategoriaan. Ilves-pelaaminen ei missään tapauksessa ole ollut viime aikoina parhaimmillaan, kun joukkue on viidessä viimeisimmässä ottelussaan joutunut jopa heittopussia JYPiä vastaan jatkoajalle ja hävinnyt kahdesti.

Edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta ei ole kovin kauaa. Joukkueet kohtasivat helmikuun alussa Rinkelinmäellä, eikä HPK ollut lopulta sen jatkoaikavoittoon Michael Jolyn maalilla päättyneessä ottelussa kertaakaan tappiolla. Pelivalinnaksi perjantaille haetaan Kerhon vahvoille otteille jatkumoa lopullisella vierasvoitolla. Ota tästä betsi kiinni Betivellä ja hyödynnä 100% talletusbonus naurettavan helpolla kierrätyksellä!

10 euroa pelirahaa