Veikkausliiga ke 27.09. klo 18:00

Ilves - IFK Mariehamn

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kohtalonpeli Ratinassa – nappaa huippubetsi ja ilmaisvedot!

Ilveksen ja IFK Mariehamnin keskiviikkoisessa ottelussa ei panosta puutu. Viikonloppuna voittojen tielle palanneet joukkueet paransivat tilannettaan oleellisesti: Ilves otti KTP:hen neljän pisteen kaulan, ja IFK Mariehamn pääsi karsijan paikalla oleviin kotkalaisiin nähden kahden pisteen päähän. Ilvekselle matsi on niin tärkeä, ettei lauantaina pelattavasta Suomen Cup-finaalista huolimatta tässä ottelussa voi himmailla piiruakaan.

Ilveksellä ei ole varaa flirttailla putoamisen kanssa, sillä kauden alkaminen uudella Tammelan stadionilla Ykkösessä olisi maailmanluokan katastrofi. Hyvä tulos Kotkasta oli tupsukorville kaivattu kasvojen pesu, mutta kyllä KTP:lläkin ottelussa paikkansa oli – tuhrittua rankkaria myöten. Suurin parannus viime otteluissa on tapahtunut Ilveksen hyökkäyspelissä, joka oli pitkään todella aneemista. Myös alakerta osoitti asennetta, ja maalissa Otso Virtanen oli mies paikallaan.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilves Edustus

@IlvesEdustus
Valtavat kolme pistettä mukaan Kotkasta! 🔥

⚽️ Ala-Myllymäki
⚽️ Parfitt-Williams
⚽️ Haarala

#Ilves #Veikkausliiga

Saarelaiset tarttuivat viimeiseen oljenkorteensa, ja kaatoivat kotona FC Hakan. Tosin Hakalla oli aivan tarpeeksi tontteja ottaa vähintään yksi piste mukaansa. On täysin mahdollista, että suora putoaja ratkeaa vasta kauden päätöskierroksella, kun IFK Mariehamn kohtaa KTP:n vieraissa. Ilveksen leirissä toivotaan, että putoamispeikko olisi siinä vaiheessa enää pahaa unta. Molemmilla joukkueilla on muutama poissaolo aiheuttamassa valmennuksille päänvaivaa.

Ilves on uuden valmennuksen johdolla parantanut otteitaan, ja koko kauden kuvassa saarelaiset ovat kyllä sarjan kevein nippu. Nykytasolla kotikertoimet tuntuvat riittäviltä, joten suositukseen lähtee Ilveksen voittoa sen kummemmin kikkailematta.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Ilves 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.