Veikkausliiga su 15.05. klo 15:00

Ilves - MIFK

Nyt haisee ylläri! Rankasti nöyryytetty Ilves joutuu kohtaamaan ongelmansa

Pirteästi hyökkäävä Ilves kohtaa todella mielenkiintoisessa Veikkausliiga-kamppailussa Maarianhaminan IFK:n sunnuntaina. Vierailija on osoittanut vaarallisuutensa etenkin tilanteenvaihdoista kehkeytyvistä vastaiskuista ja siinä on sen valttikortti Tampereella. Ilves sortuu ajoittain jopa ylihyökkäämiseen, mikä voi avata tässä matsissa vieraille saumaa. Viihdettä ja maaleja voisi olla odotettavissa, eikä vierasvoittoa missään tapauksessa pidä sulkea pois.

Ilves ja Maarianhaminan IFK eivät laadultaan eroa loppupeleissä toisistaan kovinkaan paljoa. Joukkueilla on eri vahvuudet, mutta taitoa ja juoksuvoimaa riittää molemmissa leireissä. Ilveksellä on allaan 2–1-vierastappio HJK:lle, kun MIFK puolestaan pelasi hienon tasapelin ja oli jopa lähellä voittoa kotikentällään Veikkausliigan eliittimiehistöä KuPSia vastaan viime viikonloppuna. Tamperelaisilla oli tällä viikolla myös Suomen Cupia, jossa nähtiin erikoisuus – Ilveksen reservimiehistö kaatoi emojoukkueensa maalein 2–1.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vierailla on varmasti kamppailussa tuore jalka, kun se on päässyt tällä viikolla harjoittelemaan ja lepäämään. Joukkue on matkustanut ajoissa Tampereelle ja sillä on tässä matsissa ehdottomasti iskun paikka. Ilveksen miehistöstä sivussa jatkavat Ilari Mettälä sekä Jorn Vancamp, mutta muita poissaoloja ei pitäisi olla. Joukkue joutui peluuttamaan avainpelaajiaan surullisessa cup-matsissa aiemmin tällä viikolla, joten on selvää, että kokonaisrasitus on muodostunut vieraita kovemmaksi.

Maarianhaminalaismiehistö ei ole toistaiseksi päässyt vieraissa aivan samalle tasolle kuin kotikentällään, mutta toisaalta se on pelannut vasta pari reissupeliä. Ilves on ollut kotonaan vahva, mutta suoraviivaisessa pelitavassa ja hyökkäämisessä on monta miinaa kyttäilyjoukkueeksi leimautuvaa vierailijaa vastaan. MIFK on tehnyt vasta viisi maalia kuudessa kamppailussa, mutta nyt ketsuppipullo saattaa hyvinkin aueta. Ilves on ollut sarjan tehokkaimpia 11 maalillaan – toisaalta omissa on kolissut yhtä monesti. Pelivalinnassa tähän otteluun haetaan vähän isompaa kuhaa koukkuun ja otetaan tiketille tuplakohde 1×2 – MIFK & ottelussa yli 2,5 maalia.

10 euroa pelirahaa