ke 22.05. klo 20:00

Ilves - Inter

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereella on päällä Ilves-huuma! Jääkö Tupsukorvien turkulaisvieras keskiviikkona isäntien mankeliin?

Keskiviikon huippumielenkiintoisen Veikkausliigapäivän päättää ”myöhäispeli” Ilveksen ja Interin välillä hulppealla Tammelan Stadionilla. Joonas Rantasen luotsaama kotijoukkue on nyt napannut neljä voittoa peräjälkeen tahmean kauden alun perään ja Tampereella vallitsee juuri nyt kova futisbuumi! Kaatuuko seuraavaksi vain viisi pistettä seitsemän kierroksen jälkeen kasannut Inter?

*Hepskukkuu! Nappaa 100 egen edestä ilmaisvetoja tipsin lopusta löytyvillä ohjeilla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vesa Vasara tuli Turun sinimustien peräsimeen talvella Hongasta ja kädenjälki on näkynyt tietysti Interin pelaamisessa. Aivan kuten Strömsössä ei kuitenkaan ole Interin kevät mennyt, sillä omissa on kolissut enemmän kuin millään muulla Veikkausliigajoukkueella. Maalipaikkoja Inter on sentään luonut liukuhihnalta, mutta kuka laittaisi pelivälineen verkkoon?

𝗙𝗼𝗰𝘂𝘀 𝗵𝘂𝗼𝗺𝗶𝘀𝗲𝘀𝘀𝗮.🫡

”Ottelu on meille varmasti yksi kovimpia haasteita tähän mennessä, mutta haluamme jatkaa voittojen tiellä kotona.” -𝑱𝒐𝒐𝒏𝒂𝒔 𝑹𝒂𝒏𝒕𝒂𝒏𝒆𝒏

Jatketaan hyvää voittoputkea yhdessä. 💛💚

🎟️: lippu.fi/ilvesfootball

#Ilves #Veikkausliiga


Ilveksen riveistä Jorginho ja Felipe Aspegren palaavat mukaan kokoonpanoon, mutta Noel Hasa, Arttu Tulehmo, Lucas Väyrynen ja Matias Kivikko-Arraño puuttuvat yhä. Interiltä varmuudella sivussa ovat Kevin Jansen, Eero Vuorjoki ja Ville Seppä.

Ilveksen kertoimista on jo syöty hieman parasta terää pois, mutta vielä vähän alta 1,90:n kertoimillakin päästään ottamaan ohutta vetoa tamperelaisten puolesta. Kotijoukkueella on juuri nyt momentum puolellaan ja Tammelaan saadaan todennäköisesti jälleen komea yleisömäärä Tupsukorvien taakse. Tärkeä Anton Popovitsh palaa myös pelikieltonsa jäljiltä keskikentälle dominoimaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Ilves” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.