ti 13.02. klo 18:30

Ilves - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotiedusta ei voi puhua, ja marginaalit ovat pieniä – vetoidea on selvä kuin pläkki!

EHT-höntsän jälkeen Liiga jatkuu jo tiistaina, ja alkuviikon mielenkiintoisin ottelu on Jukureiden ja Ilveksen välinen matsi. Molemmilla oli nippu pelaajia maajoukkuekomennuksella, ja Jukureille tuli EHT:stä myös jobinpostia. Jos Ilves ottaa tästä ottelusta pisteenkin, se rikkoo tällä kaudella ensimmäisenä joukkueena sadan runkosarjapisteen rajan. Kotona pisteitä on kuitenkin mystisesti kerätty huomattavasti vähemmän kuin vieraissa.

Ilves saa kaikesta päätellen maajoukkuekomennuksilla olleen kvartettinsa ehjänä takaisin riveihin. Perjantaina tupsukorvat antoivat kokoonpanonsa puutteille piut paut ja murskasivat Pelicansin Lahdessa murskalukemin 1-7. Jani Nyman sai Ben Bloodin halonhakkuusta osumaa käteensä. Eetu Päkkilä teki uransa ensimmäisen kypärätempun, ja Ville Meskanen (0+4) sekä Oula Palve (0+3) kunnostautuivat syöttöjen kanssa. Esitys oli todella hurja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 @ilveshockey:n kuumavireinen Eetu Päkkilä paukutti tänään hattutempun Pelicansin verkkoon! 🎩

#Liiga #Ilves

Mikkelissä jännitetään EHT-turnauksessa loukkaantuneen Patrik Puistolan pelikunnon puolesta: mies joutui jättämään turnauksen kesken. Pahasti varamiehinen Jukurit löi ennakkoluulottomasti Tapparan ottelussa, jossa nuori Konsta Helenius nakutteli kypärätempun. Turussa johtoasema ei puolestaan pitänyt loppuun asti, vaan pisteet jäivät Tepsille. Jukurit ja Olli Jokinen ovat kauden ilmiö, sillä joukkueelta ei todellakaan osattu odottaa näin kovaa kautta.

Marginaalit eivät ole mitenkään kauhean suuria, ja näillä kertoimilla otetaan pikkunapsu vierasvoittoa. Ilveksen suhteen ei voi puhua kotiedusta tällä kaudella, joten Jukureiden voitolla panoksen kolminkertaistaminen houkuttaa kyllä. 21Bets on tarjouksen takana – tsekkaa tää!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.