Liiga la 04.02. klo 17:00

Ilves - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehottomuus loppuu nyt! Jukureiden ahdinko jatkuu, kun Ilves tykittää tiensä voittoon!

Lauantaina käydään kovaa kamppailua Tampereella, kun yllättävän suurista maalinteko-ongelmista kärsinyt Ilves saa vieraakseen syvissä vesissä uivan Jukurit. Joukkueiden edellisestä kohtaamisesta on hieman yli kuukausi, mutta Ilves on ollut Jukureille tuskainen vastustaja tällä kaudella. Ilves on keskinäisistä kohtaamisista vienyt yhtä vajaa täydet pisteet ja kolmeen otteluun se on takonut peräti 15 maalia Jukureiden verkkoon.

Ilves koki perjantaina kolmannen peräkkäisen tappion, kun HPK oli lopulta vahvempi lukemin 4-2. Ilves on ollut yllättävän suurissa ongelmissa hyökkäyssuuntaan, sillä ennen perjantain ottelua sillä oli kaksi maalitonta ottelua alla. Ketsuppipullo kuitenkin vain odottaa aukeamista, sillä isossa kuvassa Ilveksen tulivoima on valtava ja edelleen kyseessä on Liigan eniten maaleja tehnyt joukkue.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Jukureilla on ollut jo pidempään vaikeaa ja tällä hetkellä paikka pudotuspeleihin ei näytä kovinkaan todennäköiseltä. Vielä raja ei toki ole täysin karannut, mutta viimeaikaisten otteiden pohjalta nousu kymmenen parhaan joukkoon vaatii jo melkoista ihmettä. Perjantaina Jukurit koki jo viidennen peräkkäisen tappion, kun Kärpät kävi ryöstöretkellä vieden pisteet lukemin 1-2. Peli ei tahdo sujua kummassakaan päädyssä kaukaloa ja vaikka tehokkuus on ollut yksi iso ongelma, ei tilannetta auta se, että viime aikoina vain SaiPa on päästänyt Jukureita enemmän maaleja.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Pienestä se on kiinni tänäänkin, mutta tälläkin kertaa tiukka kamppailu kääntyy karvaaksi tappioksi.

Huomenna päätetään viikko Ilveksen vieraana Tampereella.

#Jukurit #Liiga #Tehomet

Lapulle otetaan Ilvekselle maaleja varsinaiselle peliajalle yli 3,5 linjalla. Kotiyleisön edessä heikkovireistä vierailijaa vastaan Ilveksellä on loistava sauma saada taas homma rullaamaan. Vaikka molempien tulokset on ollut viime otteluissa heikkoja, ei Ilveksestä tarvitse olla vielä sen suuremmin huolissaan. Jukureiden kohdalla tilanne on toinen, sillä heikot otteet on jatkunut jo pidempään.