Liiga pe 15.10. klo 18:30

Ilves - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katkaiseeko Ilves karmean tappioputkensa ilman ykkösmaalivahtiaan?

Ilves yrittää katkaista neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa perjantaina, kun se saa vieraakseen Jukurit. Vierailija on yhtä monen ottelun tappiokierteessä, eikä sen pelaaminen ole vakuuttanut koko kaudella. Kotiotteluissaan isäntä on esiintynyt viime aikaisesta mahalaskustaan huolimatta kohtuullisesti.

Kotijoukkueen päävalmentajan Jouko Myrrä on viime aikoina joutunut selittelemään miehistönsä heikkoja esityksiä. Ilves on hävinnyt neljän ottelun tappioputkensa aikana viimeisimpänä Pelicansille ja sitä ennen SaiPalle sekä kahdesti Sportille. Kotiotteluissaan joukkue on kuitenkin onnistunut kohtuullisesti, kun kauden viidessä Hakametsässä pelaamassaan mittelössä se on jäänyt kokonaan pisteittä vain kertaalleen ja kerännyt kahdeksan paunaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Jukurien pelaamisesta on tuntunut puuttuvan punainen lanka koko kauden ajan, eik√§ joukkue ole saanut perusasioitakaan kuntoon. Nelj√§ss√§ edellisess√§ ottelussaan joukkue on h√§vinnyt yht√§ monta kertaa maalieron ollessa 5‚Äď18. Olkoonkin, ett√§ joukkue p√§√§sti vastik√§√§n ottelussaan Tapparaa vastaan kahdeksan maalia, lukemat ovat hirveit√§.

Koska Jukurit ei ole saanut peruspelaamistaankaan kuntoon missään vaiheessa, olisi väärin olettaa erikoistilanteiden toimivuutta. Tällä hetkellä sekä ylivoimapelaaminen että alivoimapelaaminen lepäävätkin täysin kokeneiden pelaajien, kuten Jarkko Immosen ja Jani Tuppuraisen johtajuuden sekä yksilötaidon varassa.

Molemmille joukkueille puolustuspelaaminen on tuottanut viime aikoina hankaluuksia, mink√§ lis√§ksi ilveksen ykk√∂smaalivahti Marek Langhamer loukkaantui edellisess√§ ottelussa Pelicansia vastaan. Joukkueen toinen maalivahti on vasta 20-vuotias ven√§l√§istorjuja Vadim ŇĹerenko, jolta on toistaiseksi saatu Liiga-j√§ill√§ korkeintaankin v√§ltt√§vi√§ n√§ytt√∂j√§.

Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy vähintään kuusi maalia (yli 5,5). Kumpikin joukkue tekee liikaa virheitä kiekollisena ja etenkin Jukurien keskialue on tuntunut vuotavan todella pahasti hiljattain. Jos luottoa Ilvekseen riittää, voisi sitäkin pelata esimerkiksi tasoituksellisilla vedoilla. Uhmapelaajat uskoo kuitenkin tällä kertaa peli-ideana runsasmaalisuuteen.