la 20.11. klo 17:00

Ilves - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko JYPin puolustus jälleen suuriissa vaikeuksissa?

Lauantain Liiga-kierroksella heittopussiksi ajautunut JYP matkaa Ilveksen vieraaksi. JYPillä on alla häpeällinen murskatappio kotikaukalossa, kun puolestaan Ilves kävi perjantaina ryöstöretkellä Mikkelissä. Joukkueet kohtasivat kuun alussa Jyväskylässä ja tuolloin Ilves vei voiton lukemin 3-6. Suurinumeroiseen otteluun on taas ainekset ja sitä kautta päästään myös vedot hakemaan.

Ilves on sarjataulukossa sijalla 4. ja hiljattain meno on ollut erittäin vakuuttavaa. Edellisistä 11 ottelusta se on ainoastaan kerran hävinnyt varsinaisella peliajalla HIFK:ta vastaan. Perjantaina Ilves haki voittolaukausten jälkeen voiton Jukureista, joten paluu tauolta sujui mallikkaasti. Lisäksi Ilves sai Eemeli Suomen takaisin kokoonpanoon, joka lisää tulivoimaa entisestään. Tehtyjä maaleja Ilveksellä on sarjan kolmanneksi eniten, joten JYPin puolustusta pitäisi pystyä kurittamaan useaan otteeseen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

JYP lähti maajoukkuetauolle ainoastaan yksi asia mielessä ja se oli puolustuspelin parantaminen. Ihan ei mennyt nappiin tällä kerralla, sillä JYP palasi kaukaloon Kärppiä vastaan ja tasaisen ensimmäisen erän jälkeen matsi repesi täysin ja Kärpät lopulta takoi kaksinumeroiset tauluun. JYP on nyt yhdeksän ottelun tappioputkessa ja oma pääty on ollut aivan karmealla tasolla. Vieraiden kauden positiiviset asiat löytyy hyökkäyspäästä, jossa se on ajoittain saanut hyvin tuhoa aikaan. Nyt tosin loukkaantuneiden listalla on ollut joukkueen ykköstykki Joakim Kemell, joten tulivoimaa on luonnollisesti ollut normaalia vähemmän.

Ilves saa tässä kohtaa valtavan ennakkosuosikin aseman, mutta sen kertoimet ei silti houkuttele. Overi sen sijaan vetää puoleensa. Molempien joukkueiden otteluissa on nähty maaleja kovalla tahdilla ja etenkin Ilveksen hyökkäys voi laittaa vierailijat pahasti pyörryksiin. JYPin maalivahtiosasto ei ole pahemmin loistanut surkean puolustuksen ohella ja peräkkäisten pelipäivien takia Ilves todennäköisesti laittaa maaliin Roope Taposen, joka on vielä Liigassa kokematon. Kupongille ruksitaan yli 5,5 maalia ja panostakin saadaan mukavasti kehiin.