Liiga ti 21.02. klo 18:30

Ilves - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Panokset kovenevat – Jyp on selkä seinää vasten, ja Areena on paha paikka vierailla!

Ilves ja JYP löytyvät edelleen eri päistä sarjataulukkoa – ottelun isännät jahtaavat rästiotteluillaan koko Liigan kärkipaikkaa, kun taas alakanttiin vetänyt JYP yrittää epätoivon vimmalla kammeta itsensä play offeihin. Jyppiläisten kunniaksi on sanottava, että joukkue ei lähtenyt mukaan tyhjennysmyynteihin, vaan kausi vedetään urheilu edellä loppuun asti. Tampereelta ei ole luvassa helppoja pisteitä, vaikka niitä olisi nyt pakko saada tai kausi loppuu runkosarjaan.

Ilveksellä on komea voittorivi alla, mutta täytyy muistaa, että viimeisissä matseissa vastassa ovat olleet mm. pyyhkeen kehään heittäneet SaiPa ja Sport. Siinä välissä voitettiin HIFK, vaikka viimeisessä erässä oltiin ajoittain ongelmissa. Kannattajia on puhuttanut kapteeni Eemeli Suomen peli-ilme, joka ei ole alkukauden tasolla. Joukkueen perusluokka on kuitenkin sen verran kova, että voittoihin pystytään, vaikkei koneiston jokainen osa aivan mintissä olisikaan.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilveksen seuraava kotiottelu pelataan tiistaina, kun vieraaksi saapuu JYP Jyväskylästä! 🔥

Otteluun on myyty yli 6000 lippua! 🙌

🎟️ Osta liput: ilves.lippu.fi
🏟️ Otteluisäntä: purso.fi
đź“ş Katso: @CMoreSportFi
đź“» Kuuntele: @Kiakkoradio

#Ilves #Liiga

Jypiltä odotettiin uudistumisensa jälkeen paljon enemmän, mitä loppujen lopuksi on saatu. Mahdollisuuksia kympin sakkiin mönkimiseen on saatu yllin kyllin, mutta esimerkiksi viime viikonloppuna elintärkeästä Jukurit-ottelusta saatiin kotona vain yksi piste. Yhden ottelun vähemmän pelanneena Jukka Rautakorven suojateilla on seitsemän pisteen matka pudotuspeliviivalle. Niinpä pisteet ovat arvossaan joka ottelussa, ja asennetta pitäisi löytyä sen mukaan.

Ilvestä ei ole helppoa horjuttaa Areenalla, ja selkä seinää vasten pelaava JYP on kovan tehtävän edessä. Ilves haluaa tiputtaa Lukon sarjan piikkipaikalta ja pitää Tapparan takanaan. Siksi nämä ottelut on hoidettava rutiinilla. Vetoihin lähtee vähintään kahden maalin kotivoitto – ennustetaan jyväskyläläisten play off -haaveille kolhua.