la 06.01. klo 17:00

Ilves - JYP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYPin kriisi syvenee – Ilveksellä loistava mahdollisuus päästä jaloilleen kotiyleisön edessä!

Lauantaina paremmuudesta taistellaan Tampereella Ilveksen ja JYPin välillä. Molemmilla joukkueilla on vaikea jakso takana ja voitto tulisi tarpeeseen. Tasoero olisi jo valmiiksi selvä, mutta JYPillä on tällä hetkellä sen verran paljon aukkoja paikattavana, että kaikki paitsi selvänumeroinen voitto olisi Ilvekselle pettymys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tapparan taakse jääneellä Ilveksellä on tulosten valossa vaikea jakso käynnissä. Edellisistä 11 ottelusta voittoja on tullut vain neljä ja perjantain tappio Jukureita vastaan oli kolmas peräkkäinen. Paniikkinappulaa ei kuitenkaan kannata vielä vieraiden tavoin painaa, sillä tulosten taustalla Ilves on esimerkiksi maaliodottamien valossa pelannut ihan kelvollisesti. Puolustaja Adam Glendening huitoi itsensä pihalle Jukureita vastaan, mikä tuo kieltämättä mutkia Ilveksen matkaan.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Lopputulos Mikkelin perjantai-illasta.

Lauantaina 6.1. pelataan jälleen kotona, kun vastaan luistelee JYP Jyväskylästä. Ennen ottelua aateloidaan uusia jäseniä Ilves Hockey Legends -kunniagalleriaan.

🎟️Liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

JYPin kohdalla uudet visiot on hiljalleen heitettävä romukoppaan, sillä uuden valmentajan alaisuudessa alla on nyt kuusi ottelua ja jokainen on päättynyt tappioon. Perjantain kotiottelu KalPaa vastaan oli jälleen vaisu ja takkiin tuli tylysti lukemin 1-5. Oikeastaan millään osa-alueella vieraille ei voi puhtaita papereita antaa – ylivoimapeli on edelleen Liigan tehokkainta, mutta surkea alivoima painaa myös vaakakupissa. JYPiltä puolestaan puolustaja Aaro Vidgrenin taklaus KalPa-ottelussa eteni kurinpidon käsittelyyn.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Höh. Ei nämä Järvi-Suomen derbyt ole enää kivoja.

#JYPliiga #KalPa #Liiga

Tuloskunnon osalta kumpaakaan leiriä ei ole ollut kehuminen, mutta pelillisesti vain toinen joukkueista on oikeasti huono. JYP on kaivamassa sellaista kuoppaa, josta ei ihan helpolla nousta ja Tampereen vierailulla tuskin vielä tappioputki katkeaa. Ilvekselle on tarjolla loistava mahdollisuus päästä takaisin jaloilleen ja Betsamigon tarjoamalla 2,05 kertoimella otetaan tupsukorvien vähintään kahden maalin voittoa.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.