Liiga la 08.10. klo 19:31

Ilves - JYP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves jatkaa sarjakärkenä – kuinka käy heikosti kauden aloittaneen JYPin?

Lauantaina sarjakärki Ilves isännöi heikosti kauden aloittanutta JYPiä. Ilves iski alkuviikosta melkoisen pommin vaihtamalla päävalmentajaa, mutta alku on ollut pirteä. Perjantaina Ilves kaatoi jo toistamiseen tällä kaudella Tapparan, tällä kertaa lukemin 4-1. Illan kaksi sankaria olivat Eemeli Suomi tehoin 1+3 ja puolustaja Les Lancaster, joka osui kahdesti ylivoimalla.

Ilves on tällä kaudella vähemmän yllättäen hyötynyt niin hyvästä viimeistelystä, kuin myös laadukkaasta maalivahtipelistä. Yksilötasolla laatua löytyy runsaasti, mutta nostetaan esiin Joona Ikonen, joka on päässyt lennokkaasti uuteen kauteen. 10 ottelun jälkeen Ikosella on kasassa kuusi maalia, joka oikeuttaa koko sarjan maalipörssin jaetulle kärkisijalle.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Nokia Arenalla kamppailtiin perjantai-iltana kauden toinen paikallispeli. Ensimmäistä kertaa Ilveksen penkin takana seissyt tuore päävalmentaja Antti Pennanen saikin nähdä melkoisen näytöksen.

📝 Raportti: ilves.com/ilves-raastoi-…

#Ilves #Liiga
ilves.com

Ilves raastoi jälleen voiton paikallispelissä

Nokia Arenalla kamppailtiin perjantai-iltana kauden toinen paikallispeli. Ensimmäistä kertaa Ilveksen penkin takana seissyt tuore päävalmentaja Antti Pennanen saikin nähdä melkoisen näytöksen....

JYPin uudistunut kone on lähtenyt hitaasti liikkeelle, mikä on saanut varmasti jo hätäisimmät huolestumaan. On toki totta, että läheskään kaikki uudet ja nimekkäät hankinnat ei ole vielä täyttänyt odotuksia, mutta ei myöskään yllätä, että uuden systeemin käyntiin saaminen ottaa aikansa.

Päästetyt maalit on edelleen aivan liian korkealla ollakseen keskikastin joukkue, johon JYPiä monet ennen kautta kaavaili. Kymmenen matsin jälkeen JYP on päästänyt maaleja 33, joka on sarjan eniten – ottelumäärät toki hieman vaihtelee. Vaikean alkukauden keskellä valopilkkuna nähtiin ryöstöretki Kärppien vieraana jatkoajalla lukemin 7-6. Väliin mahtuu yksi tappio KalPaa vastaan, mutta viimeisimpänä JYP onnistui terävän startin voimin kaataman Sportin lukemin 3-1.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Ensimmäisen erän ilotulitusta! 🌪️🏒

#JYPliiga #VaasanSport #Liiga

Ilveksen kohdalla arveluttaa hieman se, millaisen latauksen se onnistuu saamaan lauantain otteluun. Alla on kuitenkin aina sytyttävä paikalliskamppailu, joten kuinka paljon virtaa on vielä jäljellä? Ilveksen osalta tilannetta toki helpottaa se, ettei matkustamisesta tule rasitusta ja lisäksi matsi alkaa vasta kello 19.31. JYPillä on siis ehdottomasti saumansa iskeä ja haastaa Ilvestä, mutta riittääkö se voittoon asti? Betsien kannalta sillä ei ole väliä, sillä kupongille otetaan yli 5,0 maalia varsinaiselle peliajalle. Aivan sama kumpi tykittää, kunhan verkot heiluu. Vähintää kuusi tuo osuman ja viidellä panos palautuu.