Liiga to 19.01. klo 18:30

Ilves - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Luokka ja lepoetu – ne ratkaisevat Tampereen Areenalla!

Ilves saa parin päivän sisään toisen top 6 -vierailijan Areenalle, kun KalPa saapuu testaamaan tupsukorvien päivän vireen. Tampereella puhuttavat Marek Langhamerin saamat iskut päähän, ja Petri Kontiolan lopettamisaikeet. KalPa on saanut pitkien pelikieltojen takia sikailujoukkueen maineen, mutta kyllä joukkueelta ihan rehdin kiekon pelaaminenkin sujuu. Hugo Galletin seitsemän ottelun pelikieltohan tuli päähän taklauksesta, jonka kohteena oli Ilveksen Henrik Haapala.

Ilveksen kamppailu TPS:ää vastaan oli hyvätasoinen, ja se sisälsi armotonta vääntöä sekä kaksinkamppailuja. Ilveksen voiton avaimet olivat hyvässä viisikkopuolustuksessa, ja myös ylivoima tuotti jälleen tulosta. Ottelun voittomaalin teki ensimmäisellä liigamaalillaan 18-vuotias Samu Bau. Poissa Ilvekseltä ovat Tommi Tikka, joka tosin palannee aivan näinä aikoina, sekä pitkäaikaispotilaat Kevin Czuczman ja Dominik Masin. Antti Pennanen antoi ymmärtää, että KalPaa vastaan Langhamer on luukkuvahtina.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Liiga

@smliiga
SIELLÄ ON! Aku Räty iskee ylivoimalla pelin avausmaalin. 🥅🔥

#Ilves @ilveshockey

đź“ş @CMoreSportFi

KalPa otti viimeksi kotona kiistattoman voiton Ässistä lukemin 4-0. Keskiviikkona on vielä vierasottelu Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan. Kuopiossa on parranpärinää aiheuttanut maalivahti Matěj Machovskýn sopimusrikkomus: mies katosi seuran toiminnasta kuin tuhka tuuleen, ja KalPa tulee vaatimaan asian johdosta vahingonkorvauksen. Muita poissaolijoita joukkueella on useampi kappale, ja nämä kohdistuvat ikävästi varsinkin puolustukseen ja sentteriosastolle.

Ilves tuntuu tällä hetkellä tiukemmalta pakalta, ja saa tipsin. 888 on jo kertoimien kanssa valmiina, joten peliä sinne ja tili auki, jos vielä on jäänyt tekemättä. Perusluokka ja rasitus ratkaisevat tämän pelin.