Liiga la 19.03. klo 17:00

Ilves - KalPa

KalPa ei onnistunut kaatamaan edes Ă„ssiä – kuinka käy sarjan parhaan kotijoukkueen vieraana?

Epätoivoisessa tilanteessa oleva KalPa matkaa lauantaina Ilveksen vieraaksi. Voitto pitäisi irrota eikä sekään välttämättä riitä. Lisäksi siinä missä Ilves on ollut sarjan paras kotijoukkue, on KalPan menestys vieraspeleissä ollut surkeaa. KalPan viides peräkkäinen tappio on erittäin lähellä ja pahimmillaan Ilves takoo taululle rumat lukemat!

Ilves on kovassa vireessä kohti pudotuspelejä ja tappio Pelicansia vastaan kuittautui heti perään voitoilla HIFK:ta vastaan voittolaukausten jälkeen. Alakerran osalta tilanne voisi olla parempikin, sillä ajoittain omissa kolisee paljon, mutta viimeisin ottelu HIFK:ta vastaan ja paikallistaisto Tapparaa vastaan näytti myös Ilveksen kyvyn taistella vähämaalisissa matseissa. Niitä tosin on harvemmin ollut tarjolla, sillä onhan kyseessä sarjan eniten maaleja tehnyt jengi.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KalPan osalta juoni on selvä – voitto on tultava ja sen jälkeen toivotaan parasta. Todellisuudessa kesäloma odottaa jo oven takana. KalPa on vierasotteluissa onnistunut keräämään ainoastaan 31 pistettä 29 matsista – kotona samalla määrällä otteluita on tullut 56 pinnaa. Lisäksi kuopiolaisten vire on surkea. Sportia vastaan kolmen pisteen voitto kääntyi yhteen pisteeseen, Tapparalta irtosi myös piste, mutta TPS:ää ja jopa Ässiä vastaan tuli lunta tupaan.

Ilvekselle ottelu on kolmas neljään päivään, mikä hieman antaa toivoa vieraille. Ilves on kuitenkin kerta toisensa jälkeen takonut kotona sellaisia maalimääriä, joihin KalPan on vaikea vastata. Peli-ideaksi otetaan testiin Ilveksen yli 3,0 maalia varsinaisella peliajalla – tasan kolmella saadaan panos takaisin. Tappioasemassa KalPan on pakko nostaa riskitasoja, mikä voi pahimmillaan saada todella rumat lukemat tulostaululle.

10 euroa pelirahaa