ma 25.03. klo 18:30

Ilves - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Paineet on Ilveksellä – nouseeko kotijoukkue takaisin sarjaan, vai kääntääkö KalPa jälleen marginaalit edukseen?

Maanantaina jatketaan jälleen Liigan parissa, kun Tampereella käydään Ilveksen ja KalPan välisen ottelusarjan kolmas kohtaaminen. Sarjassa ollaan päästy siihen pisteeseen, että suosikkina matkaan lähtenyt Ilves on lähes pakkovoiton edessä. Edelleen Ilveksellä on mahdollisuudet nousta mukaan taistoon kotiyleisön edessä, mutta KalPa on ollut äärimmäisen sinnikäs ja kääntänyt paineet täysin kotijoukkueen harteille. KalPa joutuu tulemaan toimeen ilman pelikiellossa olevaa Jaakko Rissasta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Kukaan ei varmastikaan odottanut Ilvekselle helppoa sarjaa, sillä KalPan pelilliset kyvyt nähtiin jo runkosarjassa ja se myös kaatoi Sportin lopulta melko vaivatta. Nyt isännillä ei kuitenkaan ole varaa enää yhteenkään virheeseen, sillä kahdesti KalPa on kääntänyt pienet marginaalit puolelleen jatkoerän kautta. Ensimmäisessä osassa Ilves menetti johtoaseman oman päädyn toilailuiden vuoksi ja Kuopiossa KalPa piti Ilveksen tähtisikermän nollilla – paikkoja Ilveksellä toki oli aivan riittävästi kääntää matsi voitoksi.

Ihanasti se Ovo ujuttaa – tätä maalia kelpaa kelailla vaikka koko loppuillan! 🔥

đź“ş: MTV Katsomo+ I @mtvurheilu

#KalPa #Liiga #Kuopio

Ilveksen kohdalla katseet on nyt kärkinimissä ja ennen kaikkea ykkösketjujen vertailussa sen pitäisi saada enemmän tulosta aikaiseksi. Ensimmäisessä osassa KalPan puolelta Matyas Kantner, Oliver Kapanen sekä Juuso Mäenpää onnistuivat kaikki keräämään tehot 1+1 ja jälkimmäiset kaksi järjesti voittomaalin Kuopiossa. Ilveksen puolelta maalivahtivalinta tulevaan otteluun on mielenkiintoinen. Sarjaan lähdettiin Jonas Gunnarssonin johdolla, mutta lauantaina Jakub Malek pelasi tappiosta huolimatta hyvän ottelun, joten uusi mahdollisuus lienee tarjolla. KalPan puolelta Stefanos Lekkas on päässyt loistavaan iskun.

Ei olisi missään nimessä vääryys mikäli tilanne olisi toisin päin ja Ilves olisi kahden voiton karkumatkalla tai vähintään tasoissa, mutta KalPa ei ole sortunut paineen alla. Uhmapelaajat on matkustanut läpi sarjan KalPan kyydissä ja samalla reitillä jatketaan edelleen. Tällä kerralla pysytään voittajan veikkaamisessa ja lapulle otetaan KalPan lopullista voittoa(ML). KalPalta löytyy tällä hetkellä kuuma maalivahti sekä hyvää tulosta tekevät kärkiyksilöt, joiden avulla kolmas kiinnitys jatkopaikkaan on otettavissa.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.