pe 29.03. klo 18:30

Ilves - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPan nuoret tähdet tekee tuhoja samalla kun Ilves hakkaa päätä seinään – joko kesäloma kutsuu?

Perjantaina on todella jännä matsi edessä, kun Ilveksen ja KalPan välinen ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla. KalPa johtaa tällä hetkellä ottelusarjaa voiton 3-1 ja ennakkosuosikkina sarjaan lähteneen Ilveksen mahdollisuudet jatkopaikkaan on erittäin pienet. Edelleen Ilves lähtee pienenä suosikkina kotiotteluun, mutta sen pitäisi sen jälkeen hakea vielä ryöstö Kuopiosta ja voittaa uudestaan kotona – toisin sanoen kesäloma odottaa jo oven takana.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 50€ arvoinen ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Sarja on ollut äärimmäisen tasainen ja kolmessa ensimmäisessä kamppailussa edettiin aina jatkoerään saakka. Neljännessä nähtiin poikkeus, kun KalPa vei matsin lopulta lukemin 4-2. Tapahtumia riitti molemmissa päädyissä ja molemmat joukkueet, mutta varsinkin Ilves kulutti jäähyboksia oikein urakalla. Edelleen KalPa pitää erikoistilanteissa johtoasemaa, sillä Ilves ei vieläkään ole ylivoimamaalia onnistunut tekemään ja KalPalla niitä puolestaan on kaksi. KalPan alivoimalle on annettava kehuja, mutta Ilveksen hyökkäyskalustolla pitäisi saada huomattavasti parempaa tulosta aikaiseksi.

🎙️ "Kanttori laulaa, Kanttori soittaa ja KalPa johtaa!"

Kaikki keskiviikkoillan keltamustat osumat – Savon Aaltojen @joonaspuomio'n selostamana tietenkin! 🔥

đź“ş: MTV Katsomo+ I @mtvurheilu

#KalPa #Liiga #Kuopio

Neljäs ottelu herätti runsaasti keskustelua muun muassa tuomarilinjan osalta, mutta Ilveksen kannalta tärkeintä olisi saada nollattua matsi erittäin nopeasti. Ilves ei ole missään vaiheessa saanut parasta irti ja se on joutunut maksamaan virheistä kovan hinnan. KalPan puolelta nuoria tähtiä Juuso Mäenpäätä(1+7) sekä Oliver Kapasta(4+5) ei voi olla nostamatta esille – kaksikolla ei ole kovassa paikassa päätä huimannut ja pisteitä satelee illasta toiseen. Vastaavasti isänniltä runkosarjan pistepörssin voittanut Oula Palve on kerännyt vain tehot 0+2.

KalPan kyydissä jatketaan edelleen ja tällä kerralla otetaan koppi KalPan vähintään kolmesta maalista koko ottelussa, eli myös jatkoaikavoitto lukemin 2-3 toisi osuman. KalPa on kerta toisensa jälkeen löytänyt keinot Ilveksen nujertamiseen ja hurjassa iskussa oleva ykkösvitja on ollut suurimpia syitä KalPan menestykselle. Lisäksi Ilveksen kausi on vaakalaudalla, joten vaikka ottelun maaliodottama ei sinänsä mitenkään pilvissä ole, on Ilveksen mahdollisessa tappioasemassa nostettava riskitasoja jo hyvissä ajoin.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – KalPa yli 2,5(ML) kertoimella 2,27.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.