pe 02.02. klo 19:30

Ilves - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mehukasta Liigaa ilmaiskanavalla! Kampittaako Ilves kotikaukalossaan Kärpät ja mitä betsataan?

Ilves on voittanut viikon ensimmäiset ottelunsa HPK:ta ja KooKoota vastaan värikkäiden vaiheiden jälkeen, mutta viikonloppuna haaste on huomattavasti kovempi. Kärpät vierailee ensin Tampereella, minkä jälkeen joukkueet matkustavat Ouluun kohdatakseen lauantaina toistamiseen. Nousuvireinen Kärpät on onnistunut uuden valmennuksen alaisuudessa paremmin hyökkäyspäässä, mutta loukkaantumisia on yhä riesana.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet ovat tällä hetkellä tilastollisesti erittäin lähellä toisiaan. Molemmat pelaavat näennäisesti voittavaa kiekkoa ja erikoistilannepelaaminen toimii. Tasakentällisin Kärpät on kuronut sarjakärkeä voimakkaasti kiinni tämän vuoden puolella ja jopa ajanut siitä hieman ohi. Vierailla viiden viimeisimmän kamppailun saldona on neljä voittoa sekä tappio ja Ilveksellä pistemäärää myöten sama tulos.

Kärpät on kärsinyt viime aikoina parin avainpelaajansa loukkaantumisista, kun sekä Joonas Kemppainen että Atte Ohtamaa ovat puuttuneet joukkueen vahvuudesta. Jälkimmäinen on yhä sivussa, mutta Kemppainen saattaa jo Tampereella olla askissa. Todennäköisesti Joose Antonen sekä Noel Gunler jatkavat Ohtamaan tavoin yhä sairastuvalla.

Liiga

@smliiga
🚨 @ilveshockey:n Jani Nyman viimeisteli Kouvolan keskiviikkoiltaan kauden toisen hattutemppunsa! 🎩

#Liiga #Ilves

Ilveksellä on toki omat poissaolonsa, kun Santeri Virtanen, Samuli Ratinen sekä Jérémy Grégoire jatkanevat sairastuvalla. KooKoo-ottelussa puuttuivat hyökkääjäkolmikon lisäksi puolustajat Dominik Masin ja Niklas Friman. Viimeistä edellisenä mainitun paluu lähestyy kuuleman mukaan hyvää vauhtia, mutta pelaako mies jo perjantaina? Se jää nähtäväksi.

Molemmilta joukkueilta on nähty viime aikoina raikasta lätkää ja varmasti laadukas ottelu on tarjolla perjantaina. Kannattaa pitää mielessä, että kamppailu näytetään ilmaiskanavalla myös TV:ssä, joten sitä suuremmalla syyllä betsit sisään! Ilves on kotikaukalossaan ennakkosuosikki, mutta tähänastisissa keskinäisissä molemmat ovat olleet vahvoilla nimenomaan vieraskaukaloissa.

Tärkeistä pisteistä pelataan molempien näkökulmasta, mutta peruutteluun on silti vaikeaa uskoa. Näiden joukkueiden hyökkääminen on tällä hetkellä raikkaammasta päästä tässä sarjassa ja molemmat ovat neljän parhaan joukossa myös ylivoimalla – toisaalta molemmilla alivoima on ollut aavistuksen heikompaa. Peli-ideana puhuttelevin on runsasmaalisuus ja linjaksi valikoidaan yli 5,5 maalia.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 5,5 maalia kertoimella 2,39.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.