Liiga pe 10.02. klo 18:30

Ilves - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät lähestymässä täyttä potentiaaliaan! Jatkuuko Ilveksen tuhlailu huippuottelussa?

Ilves sai karmean tappioputkensa poikki edellisessä ottelussaan, kun se kaatoi niukasti vieraskaukalossa KalPan. Joukkueen pelaaminen ei ole viime aikoina vakuuttanut ja perjantaina on vastassa todella kova mittari, kun itseluottamuksensa löytänyt Kärpät kyläilee Nokia Arenalla. Reissulaisilla muiden muassa erikoistilannepelaamisessa on tapahtunut viime aikoina selvää muutosta parempaan – enemmän toki ylivoimalla.

Kärpät on voittanut seitsemässä edellisessä ottelussaan kuudesti. Viikon avausottelu Sportia vastaan Raksilassa oli Lauri Marjamäen miehistölle todella hankala, mutta se pystyi kuin pystyikin kairaamaan itselleen 3–2-voiton varsinaisella peliajalla. Siinä missä vierailija on parantanut alkuvuodesta roimasti, on Antti Pennasen luotsaama kotijoukkue ollut menossa toiseen suuntaan.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ilves katkaisi edellisessä ottelussaan KalPaa vastaan irronneella niukalla 3–4-vierasvoitolla peräti neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa. Viiden matsin otannalla tamperelaismiehistö on jäänyt kahdesti nollille ja kyennyt yhdestä voitosta huolimatta viimeistelemään ainoastaan seitsemän täysosumaa. Tehokkuuden suhteen Ilves on erittäin kaukana sesongin parhaasta tasostaan – pitää myös muistaa, että vastustaja on nimenomaan löytänyt maalihanansa vastikään.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
3️⃣:n pisteen ilta Raksilassa 🚒🔥

#Kärpät #Liiga

Ylivoimalla Kärpät on viime aikoina alkanut saada onnistumisia ja erikoistilanteiden osalta tehty kova työ alkaa hiljalleen näkyä kaukalossa. Joukkueenjohto teki joulukuussa valmennustiimiin muutoksia, joiden odotettiin tukevan nimenomaan erikoistilannepelaamista ja ylivoimaa. Uutena penkin taakse liittyneen Miikka Järvenpään ylivoimaosaaminen on varmasti ollut isossa roolissa palasten loksahtelussa kohdilleen.

Pelaajatilanteiden osalta Kärpillä ei ole muutoksia. Otto Karvinen palasi kokoonpanoon Sportia vastaan keskiviikkona, joten sairastuvalla jatkanevat Kasper Björkqvist, Joel Blomqvist sekä Petter Emanuelsson. Ilveksellä sivussa ovat Domnik Masin, Jani Nyman sekä Kevin Czuczman, jonka kauden on tiedotettu jo aiemmin olevan ohi. Isäntien osalta pitää toisaalta mainita myös pari astetta isompaa hyökkäyspään menetystä, kun sekä Tommi Tikka että Joona Ikonen ovat Leijonissa. Vierailla ei tällä kertaa ole lainkaan maajoukkue-edustuksia.

Betsit isketään lopulliselle vierasvoitolle maukkaalla kertoimella. Erityisesti hyökkäyspäässä Kärpät on suorittanut viime aikoina selvästi Ilvestä vahvemmin. Ilman maaleja kotijoukkueelle ei ole mitään hyvää luvassa ja oululaisia vastaan myös tontit saattavat tällä kertaa olla kortilla.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 52€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.