Liiga ma 17.01. klo 17:00

Ilves - Kärpät

Kärpillä on massiivisia ongelmia! Ryöpyttääkö Ilves oululaisia jo neljättä kertaa reilussa kuukaudessa?

Yhdeksän ottelun pisteputkessa oleva Ilves kaatoi lauantaina erinomaisella esityksellä Pelicansin ja Kärpät puolestaan lähtee uuteen viikkoon tappio niskassaan hävittyään Lukolle Raumalla. Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuussa ja sitä ennen kahdesti joulukuussa – sarjakakkonen Ilves on voittanut jokaisen ottelunsa oululaisia vastaan.

Kärppien sarjasijoitus nelosena mairittelee joukkuetta todella paljon. Todellisuudessa joukkueen pistekeskiarvo on huomattavasti lähempänä keskikastissa olevia HPK:ta ja Pelicansia kuin sarjan kärkisijoilla majailevia joukkueita. Ilves puolestaan on kerännyt pisteitä keskimäärin enemmän per ottelu -keskiarvolla kuin mikään muu Liiga-joukkue.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ilves on kuuma. Viidessä edellisessä kamppailussaan joukkue on kerännyt 12 pistettä, mikä on toiseksi eniten Liigassa. Maininnan arvoista on myös, että tällä otannalla joukkue on mättänyt maaleja yli neljä per ottelu -keskiarvolla. Kärpät puolestaan on kerännyt viidessä viimeisimmässä ottelussaan vain seitsemän pistettä ja kymmenen kamppailun otannalla paunoja on oululaisille kertynyt keskimäärin vain yksi ottelua kohden.

Maalivahti Stanislav Galimov oli Satakunnan vierasreissussa Kärppien maalilla vahvassa iskussa viime viikonloppuna, mutta silti joukkue hävisi Lukolle 2–1-numeroin. Ilves voitti Pelicansin lauantaina 4–1-numeroin ja se on ollut viime aikoina erinomaisessa maali- ja pistevireessä. Tilastollisesti tamperelaisjoukkue on tasakentällisin niin paljon Kärppiä parempi, että edes vieraiden vahva ylivoima ei ole riittävä pelote. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2 – Ilves).

10 euroa pelirahaa