Liiga la 02.04. klo 17:00

Ilves - Kärpät

Kumpi löytää enemmän menovettä perättäiselle pelipäivälle? Kärppien tulikuuma ylivoima dominoi

Kärpät on kuin eri joukkue verrattuna sarjan alkuun. Kahdessa ensimmäisessä matsissa joukkue oli pahasti helisemässä, mutta nyt on henki päällä ja momentum täysin kääntynyt. Oululaisten kaksi jatkoaikavoittoa ovat tulleet runkosarjassa tavaramerkiksi muodostuneilla ylivoimaonnistumisilla. Edes väärä maalivahtivalinta valmennukselta ei pysäyttänyt joukkuetta lauantaina.

Lauri Marjamäki marssitti perjantaina tulikuuman Joel Blomqvistin vaihtoaitioon ja laittoi aloittavaksi maalivahdiksi Stanislav Galimovin. Erikoinen valinta aiheutti huutista joka tuutista jo ennen matsin alkua ja tällä kertaa kiekkoyleisön vainu osui oikeaan – venäläinen imuroi kaksi kutia ja sitten oli nollapelin pelanneen Blomqvistin vuoro. Kärpät käänsi ottelun niin ikään kahdella maalilla. Ensimmäisessä erässä Tuukka Tieksola osui ylvioimalla ja koko ottelun kalkkiviivoilla ilman maalivahtia iski Ville Leskinen. Lisäksi voitto-osumakin syntyi ylivoimalla – tällä kertaa Troy Bourken lavasta.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Maalien edustoille pääseminen on molemmissa päissä haasteellista. Vaikka Kärpät on saanut hiljalleen kiinni myös kiekollisesta pelaamisesta, ei maalipaikkoja tule todellakaan liukuhihnalta. Eroa syntyy tällä hetkellä juuri erikoistilanteissa – Kärpät on lopettanut jatkuvan jäähyllä istumisen ja sen alivoima on vahvempaa. Jos Ilves joutuu istunnoille lauantainakin, tiedossa on hikisiä hetkiä, sillä oululaisten ylivoima on tällä hetkellä tolkuttoman kovalla itseluottamuksella liikenteessä.

Maaleilla tuskin mässäillään taaskaan ja Kärpät jatkanee tutulla linjalla eli jarrukiekolla, jossa se ottaa Ilveksen terävimmät vahvuudet pois. Under-kertoimet ovat ottaneet pahasti osumaa viimeaikaisilla näytöillä, joten luotetaan tällä kertaa Kärppien nappavan kolmannen perättäisen kiinnityksen. Pelivalinta poimitaan lopullinen voittaja -markkinassa. Vierailla on laaja materiaali ja se saa taatusti myös tuoreita jalkoja kehiin perättäiselle pelipäivälle.

10 euroa pelirahaa