Liiga su 27.03. klo 16:00

Ilves - Kärpät

Kukistaako Kärpät runkosarjapeikkonsa? Lauri Marjamäen miehistö dominoi erikoistilanteissa!

Pudotuspelien avauskierroksella runkosarjan lopussa valmentajavaihdoksensa jälkeen kuudennelle sijalle noussut Kärpät haastaa vahvan runkosarjan pelanneen Ilveksen. Isäntien pelityyli eroaa uusvanhan oululaisten luotsin tyylistä toteuttaa melko paljon ja etenkin puolustussuuntaan vierailija oli huomattavasti vakuuttavampi runkosarjan loppupuolella. Hieman yllättäen myös erikoistilanteissa on ollut todella selvä ero ryhmien välillä.

Lauri Marjamäki käänsi Kärppien kurssin palauttamalla viisikon kurinalaisuuden ja lopettaen höntsäilyn kiekottomassa puolustamisessa. Euroja käytettiin reilusti myös uusiin vahvistuksiin ja pelaajatilanteen pitäisi olla oululaisittain erinomainen. Ilvekselle nousujohteinen Kärpät ei ole helppo vastustaja avauskierroksella, vaikka joukkue oli runkosarjassa vahvempi jokaisessa keskinäisessä kohtaamisessa. Näitä ei kannata liikaa katsoa – Marjamäen Kärppiä Ilves ei ole tällä kaudella kohdannut.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Erikoistilanteissa Kärpät oli runkosarjan paras ja etenkin loppukaudesta puolustuspelaamisen tiivistyttyä ja yleisen asenteen kohennuttua ryhmä vakuutti entistäkin vahvemmalta myös alivoimalla. Ilves puolestaan pelasi tehokkaasti tasakentällisin, mutta esimerkiksi ylivoimapelaamisessaan joukkue jäi yllättävän kauas Kärpistä. Vierailija viimeisteli lopulta huikealla prosentilla 28,75%. Ilves-ylivoima oli vasta kymmenenneksi parasta sarjassa onnistuttuaan varmuudella 16,27%. Yhtä brutaali ero ei alivoimapelaamisessa ollut, mutta siinäkin Kärpät veti noin viiden prosentin erolla pidemmän korren.

Ilveksen on syytä olla varuillaan – tämä sarja tuoksuu tasaiselle, eikä joukkue todellakaan tule pääsemään yhtä helpolla kuin aiemmin tällä kaudella oululaisia vastaan. Avauskamppailuun pelivalinnaksi poimitaan vieraiden lopullinen voitto, jolle saadaan loistava kerroin. Etenkin erikoistilannepelaamista on pidettävä suuressa arvossa, kun edetään pleijareihin.

10 euroa pelirahaa