Liiga ke 06.04. klo 18:30

Ilves - Kärpät

Ilves on Kärppiä parempi! Tupsukorvissa on etua seiskapelissä

Kolme otteluparia huipentuu Liigan välierissä seiskapeleihin keskiviikkona ja Tampereella Ilves ja Kärpät kohtaavat hienon ottelusarjan viimeisessa kamppailussa. Oulussa nähty jääepisodi tuotti pieniä muutoksen tämän sarjan kulkuun. Nyt pelataan teoriassa kolmantena päivänä peräkkäin – toki perättäiset pelipäivät ovat tulleet näissä kamppailuissa joukkueille varsin tutuiksi.

Pelillisesti Ilves on ollut tässä ottelusarjassa niskan päällä, mutta Kärpät on vienyt erikoistilannepelaamisen nimiinsä. Joukkueiden pelitavat eroavat toisistaan melko paljon, mutta isossa kuvassa vihreäpaitojen hyökkäyspelaaminen on ollut laadukkaampaa ja jo hyökkäysalueella vietetystä ajasta nähdään, kummalla sitä niin sanottua momentumia on enemmän tässä ottelusarjassa ollut.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Aiemmin nähdyn perusteella tamperelaisten lääke välieräpaikkaan vaikuttaisi suhteellisen simppeliltä. Voiton luulisi irtoavan, jos joukkue ei ota jäähyjä ja jatkaa siitä, mihin se on jäänyt. Jäähyttömyys on toki iso teema myös vieraiden näkökulmasta – joukkue ei ole sarjan puolivälin jälkeen juurikaan tyhmiä minuutteja ottanut, mutta väkisinkin se joutuu pari kertaa istunnolle. Tupsukorvat on väläyttänyt pari kertaa ja senkin erikoistilanneosastolla piisaa taitoa – olkoonkin, että Henrik Haapala lienee jälleen sivussa.

Kärpät puolestaan joutunee otteluun ilman sairastunutta puolustajaa Topi Niemelää, mutta joukkueella on kyllä tuoretta jalkaa tilalle. Uhmapelaajien valinta keskiviikon seiskapeliin on lopullinen kotivoitto. Vierailija on pyristellyt seiskapeliin, mutta parempaa jääkiekkoa näistä joukkueista pelaa Ilves.

10 euroa pelirahaa