Kakkonen la 02.07. klo 18:00

Ilves-Kissat - EPS

Järjetön match-up, mutta idea on selkeä!

Ilves-Kissojen ja EPS:n kaudet ovat tähän asti olleet melko mielenkiintoisia kuin eri syistä. Molemmat ovat korkeammalla kuin ennakkoon odotettiin. Suurin ero on joukkueiden viihdearvoilla: Kissojen matseissa on edelleen paukutettu maaleja viiden osuman matsikeskiarvolla, kun EPS:n ottelut ovat olleet huulia rohduttavan kuivia. Mitä tapahtuu, kun nämä ääripäät saatetaan yhteen?

Ilves-Kissojen yläkerrassa on Kakkosen tasolle todella paljon lahjakkuutta, ja taustavoimille on annettava glooriaa onnistuneista sainauksista. Alakerta on edelleen melkoista sillisalaattia, mikä on tehnyt joukkueesta melkoisen overi-automaatin – kunnes viikolla Uhmapelaajat lunastivat Viipurin perinneseuralla underia ja hyvästä syystä. Pekkaa kärsineet pelaajat palaavat kehiin, ellei Milad Zanidpour saa viime hetkellä lisärangaistusta käsimerkeistään – tosin asiasta päättävät liiton pojat taitavat olla tällä hetkellä laiturin nokassa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

EPS hävisi viikolla SalPalle, ja muutenkin ylisuorittaneen joukkueen sädekehä on viime otteluissa rapistunut kovasti. Espoolaiset ovat nyt tehneet ainoastaan yhden maalin viimeiseen viiteen matsiin, joista ei ole irronnut kuin yksi piste. Tähti on laskussa, eikä tässä päässä ole luottoa espoolaisiin koko kauden mittakaavassa. Molemmilla on poissaolonsa lauantain mittelöön, mutta mitään järisyttävää ei pitäisi olla – tosin EPS:n tiedotus asioista on aika yliolkaista.

Joukkueet ovat niin erilaisia, että niiden muodostama match-up on jopa järjetön. Silti vetoihin otetaan ihan simppelillä tavalla Kissojen kotivoittoa. Joukkue on yksinkertaisesti kaikista uhkakuvista huolimatta hyvä, ja sitä on pidettävä luokkaa espoolaisia parempana. Löysäilyynkään ei kovassa lohkossa ole varaa juuri hetkeksikään. Näillä mennään ja kassan kautta!

10 euroa pelirahaa