Kakkonen la 14.05. klo 19:00

Ilves-Kissat - Ilves/2

Ilveksen reservit pilaavat juhlaottelun!

Tampereen Ilves-Kissat viettää 90-vuotisjuhliaan lauantai-iltana Kaupin väistöstadionilla. Ottelu menee päällekkäin Leijonien pelin kanssa, mutta toivotaan että perinneseuran juhlamatsi kerää silti ansaitsemansa huomion. Vastassa on viikolla Suomen Cupissa emojoukkueensa yllättänyt Ilveksen kakkosjoukkue. Ilves-Kissat on jo kahdesti tällä kaudella ehtinyt olla tipsiotteluissamme, ja molemmilla kerroilla pelikassa on kiittänyt.

Ilves-Kissat on ollut oikea overikone t√§h√§n asti: kaikissa sarjapeleiss√§ maaleja on syntynyt molempiin p√§ihin ‚Äď enimm√§kseen tosin Kissojen verkkoon. Maalikeskiarvo hipoo t√§h√§n menness√§ kuutta. Osansa l√∂ys√§√§n puolustukseen voi olla joukkueen rakentaminen todella my√∂h√§√§n: viel√§ lopputalvesta Kissojen rosteri oli melkoisen vajaa. Lis√§ongelmia puolustuksen j√§rjest√§miseen tuli, kun Jari Nikkil√§ otti suoran punaisen Honka Akatemiaa vastaan, ja huilaa pari peli√§.

VOITA 50.000X PANOKSESI ūüĒ•ūüĒ•ūüĒ•

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 K√ĄTEISKIEKKAASI HETI

Ilves/2 pelasi liiga-Ilvestä vastaan viikolla Suomen Cupia. Ottelu eteni tasatilanteessa aivan loppuhetkille asti, kunnes viimeisellä minuutilla Eetu Huuhtanen ei saanut kiinni Leo Kyllösen keskialueelta syöttämää palloa. Koomisen näköinen oma maali sinetöi Ilveksen kakkosjoukkueen etenemisen seuraavalle kierrokselle. Vaikka viikko-ottelu lisää joukkueen rasitusta, voiton tuoma henkinen buusti korvannee tämän.

Lauantaina Ilveksell√§ on vastassaan sarjan l√∂ysin puolustus, ja vieraat saattavat hyvinkin pilata juhlaottelun tunnelman. Ainakin kertoimet t√§st√§ tapahtumasta ovat riitt√§v√§t betsiin ‚Äď siisp√§ kakkos-Ipaa kuitille!

10 euroa pelirahaa