Suomen Cup ke 25.05. klo 19:00

Ilves-Kissat - PK-35

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko PK-35:n alamäki cupissa?

Keskiviikkona on Suomen cupissa kiireinen päivä. Cupin tässä vaiheessa päästään vielä tutustumaan suomalaisen jalkapallon syvempiin kerrostumiin. Yksi kierroksen erikoisuus on Ilves-Kissojen ja PK-35:n välinen kamppailu, sillä molemmat joukkueet ovat lähtöisin Viipurista. Ottelussa tullaankin ratkaisemaan myös Viipurin piirimestaruus.

Ilves-Kissat kärsi Kakkosen avauspeleissä selkeästi joukkueen myöhäisestä kokoamisesta, mutta Mikko Innanen ja Kari Sainio ovat saaneet alkukierrosten aikana punaisesta langasta kiinni. Lauantaina otettiin kotivoitto MuSasta, vaikka ensimmäinen jakso meni Kissoilla läpsyttelyksi. Joukkueella on hyvä kärkikaksikko Gerald Ben – Samuel Chidi, mutta alakerta vaatisi vielä tiivistämistä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ENGLANNILLE

PK-35 kärsi Ykkösessä neljännen perättäisen tappion, ja kriisimieliala alkaa olla todella vahvasti pinnassa. Vierasottelusta EIF:iä vastaan olisi ollut otettavissa jotain, mutta tasaisen ottelun loppupuolella peli alkoi hajota, ja pallonmenetyksiäkin tuli luvattoman paljon. Kim Raimilla on tekemistä, jotta joukkue saadaan pelillisesti ja henkisesti raiteille – kannattajien kärsivällisyys on koetuksella.

Ykkösen ja Kakkosen välillä on sen verran leveä tasoero, että PK-35 on toki suosikki tähän otteluun, mutta ilkeästi taapertaneeseen vierasjoukkueeseen kohdistetaan tässä tapauksessa vastapeliä. Ilves-Kissat on vaarallinen yhdistelmä tällä hetkellä, ja se voi sinnitellä matsissa hyvinkin pitkälle. Tasoitusvedossa kelpaa vielä maalin tappiokin.