Liiga su 24.04. klo 17:00

Ilves - KooKoo

Ilves ottaa pitkästä aikaa mitalit!

Pronssipelien mielekkyydestä taitetaan vuodesta toiseen peistä, mutta voisi olla melko varma, että tänään Tampereen kansiareenalla on vastakkain kaksi motivoitunutta joukkuetta: Ilves on viimeksi juhlinut mitalilla 21 vuotta sitten, ja KooKoo on ensimmäistä kertaa yleensä näin pitkällä liigakeväässä. Ihmisiä pullollaan oleva mökki ei sekään laske kiimaa yhtään.

Ilves oli juuri ratkaisevan verran vahvempi Kärppiä puolivälierissä ja teki parhaansa TPS:ää vastaan välierissä. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että Ilves hävisi finaalipaikan paremmalleen – ero tuli ilmi varsinkin tasakentällisin, jossa Ilvestä vietiin pahimmoillaan kuin kuoriämpäriä. Joukkueessa on nuoltu yli viikko haavoja, ja tänään kentälle saadaan vahva kokoonpano. Huomattavaa on, että maalissa on Vadim Zherenko, mutta se ei ole iso heikennys.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

KooKoo yrittää tehdä historiaa, ja samalla näpäyttää kaikkia Mestis-vitsien kertojia. Täytyy kyllä sanoa, että Jukurien kanssa se näpäytys on annettu jo ennen pronssipeliä. Kouvolasta matkaa Tampereelle toistakymmentä bussia kannattajia, joten supporttia tulee olemaan vieraillakin. Kokoonpanopuolella kirpaisee eniten avainpuolustaja Petteri Nikkilän loukkaantuminen kesken kaiken. Maalilla Nick Malik on pelannut hyvin, mutta mikään maailmanluokan maalivahti hänkään ei sentään ole.

Kotietu ja luokkaetu satavat Ipan laariin, ja todennäköisintä on, että Tampereella juhlivat tänään tupsukorvat. Vanhuksilta ei kannata pyytää ennakkoperintöä tätä betsiä varten, mutta kyllä tätä kannattaa läimiä sisään ihan tosimielellä – ja ottaa Betiveltä edut taskuun samalla. Game on!

10 euroa pelirahaa