la 29.04. klo 17:00

Ilves - KTP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilves on vastapelijoukkue, mutta pystyykö KTP pitämään maaliluvut alhaisina?

Lauantaina pelataan Veikkausliigan kierros ennen Vappua pois kuljeksimasta. Tikun nokkaan nostetaan Ilveksen ja KTP:n välinen kamppailu, joka pelataan Ratinan luonnonnurmella. On varauduttava siihen, ettei nurmi ole vielä millään lailla samettinen, mikä voi vaikuttaa ainakin maaliodottamaan alentavasti. Molemmilla joukkueilla on tähänastisista matseista kertynyt neljä pistettä, joten tässä puhutaan keskikastin kamppailusta.

Ilves on saanut tällä kaudella enemmän pisteitä, mitä esitykset ovat osoittaneet. Viime viikonloppuna esitys KuPSia vastaan oli todella kurja, mutta nuorisopitoista TPS:ää vastaan päästiin cupissa jatkoon. Ottelussa debytoi Sebit James Ngor, jonka sopimusta rakennettiin kuin Iisakin kirkkoa. Mies maalasi toisella jaksolla, ja tehokkuutta Ilves tarvitseekin, sillä esim. Lauri Ala-Myllymäki ei ole toipilaana näyttänyt odotusten mukaiselta, ja tehot eivät voi olla liikaa pelkästään Petteri Pennasen varassa, kun Djair Parfitt-Williams on pois.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP:lle lauantain ottelu on ensimmäinen vierasmatsi, eikä joukkueelta voi odottaa kovin raivopäistä esitystä ylöspäin – liikkeelle lähdetään varmaankin matalalla riskillä. Cupissa mentiin jatkoon LehPaa vastaan, vaikka maalinteko alkoikin vasta toisella jaksolla. Huonoja uutisia tuli Aleksi Tarvosen ikävän näköisen päävamman muodossa. IFK Mariehamnia vastaan loukkaantunut Markus Leislahti palannee maalille Ratinassa. KTP:n puolustus on näyttänyt pääosin hyvältä, ja joukkue nojannee tähän lauantainakin.

KTP

@KTPKotka
Vihreävalkoisten taival Suomen Cupissa alkoi 0-2 voitolla.

#FromTheDocks #KTPKotka #Veikkausliiga #SuomenCup

Underin kertoimet ovat ehtineet tulla ikävästi alas, joten vähämaalisuudesta ei tule nyt tipsiä. Vihje meneekin KTP:n menestykselle: puolen maalin tasoituksella veto on kotona, jos kotkalaiset poistuvat Ratinasta vähintään piste plakkarissaan. Mr Greenillä on tähän topit, ja Ilves on tällä hetkellä vastapelijoukkue. Siispä betsiä KTP:lle ja Wappua odottelemaan!