Veikkausliiga su 13.08. klo 16:00

Ilves - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampereella puhaltaa uudet tuulet – saako valmentajan vaihdos Ilveksen takaisin raiteilleen?

Sunnuntaina Veikkausliigassa kovasti kärkipaikkaa himoitseva KuPS matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Ilves on ajautunut kauden edetessä suuriin vaikeuksiin ja edellistä voittoa Veikkausliigassa saa hakea aina toukokuun lopulta. Valmentajan vaihdos toki voi tuoda mukavasti piristystä kotijoukkueen toimintaa, mutta joka tapauksessa KuPS lähtee vieraissakin suurena suosikkina matsiin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa herkullinen 30‚ā¨ ilmaisveto!

Ilveksessä käynnistettiin uusi aikakausi kuluneella viikolla, kun päävalmentaja Toni Kallio sai kenkää ja tällä hetkellä vetovastuussa on Joni Lehtonen. Uudet tuulet eivät varmastikaan ole pahitteeksi Tampereella, sillä kausi ei ole mennyt toiveiden mukaisesti ja tällä hetkellä Ilves on sarjassa yhdeksäntenä ja eroa pohjalle on vain kaksi pistettä. Sivussa tulevasta matsista ovat ainakin Umar Mohammed ja Doni Arifi.

KuPS on suorittanut Veikkausliigassa odotetun vahvasti ‚Äď eroa k√§rkeen on parin pisteen verran ja ykk√∂sen√§ oleva HJK on pelannut kuopiolaisia yhden matsin enemm√§n. Kotimaisen sarjan ulkopuolella pelit ei kuitenkaan sujunut toivottuun malliin, sill√§ kahdessa ottelussa Derry City vei dramaattisten vaiheiden j√§lkeen voiton yhteismaalein 5-4. My√∂s KuPSin puolelta saatiin sopimusuutisia, kun ykk√∂svahti Johannes Kreidl kiinnitettiin viiden vuoden jatkopahvilla ja Allsvenskanissa alkukauden pelannut Eliton Junior saapuu vahvistamaan keskikentt√§√§.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
ūüíõūüĖ§ TERVETULOA KUOPIOON ELITON J√öNIOR!

‚≠źÔłŹKuopion Palloseura on tehnyt loppukauden mittaisen lainasopimuksen 25-vuotiaan keskuskentt√§pelaaja Eliton J√ļniorin kanssa. Brassipelaaja siirtyy keltamustiin ruotsalaisesta Varbergs BoISista.

ūüďĚ kups.fi/tervetuloa-kuo‚Ķ

#banzai #KuPS

Aivan vielä ei Uhmapelaajien luotto käänny Ilveksen suuntaan pelkän valmentajan vaihtamisen avulla ja kupongille poimitaan kotijoukkueen jäämistä maaleitta. Ottelun maaliodottama jää erittäin matalalle ja iso syy siihen on KuPSin äärimmäisen laadukas puolustus. Vieraat on päästänyt sarjan vähiten maaleja(11) ja maaliodottamien perusteella kyse ei ole ollut pelkästään tuurista. KuPSin leirissä halutaan myös varmasti laittaa hieman enemmän keskittymistä alakertaan, sillä Derryä vastaan omissa kolisi harvinaisen paljon.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30‚ā¨ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimm√§iselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30‚ā¨ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30‚ā¨ maksimipanos sis√§√§n, jolloin lunastat itsellesi 30‚ā¨ arvoisen ilmaisvedon kaupanp√§√§lle.

Voit siis ly√∂d√§ betsin turvallisin mielin sis√§√§n, sill√§ ilmaisvedon my√∂t√§ sinulla on aina ‚Äúvakuutus‚ÄĚ vaikka vetosi menisi v√§√§rin.

N√§in saat jopa 30‚ā¨ lis√§vedon:

1. Siirry XLBetille T√ĄST√Ą.
2. Talleta 30‚ā¨ ja avaat samalla pelitilin.
3. Ly√∂ veto ‚ÄúJoukkueen maalit ‚Äď Ilves alle 0,5‚ÄĚ 30‚ā¨ panoksella.
4. Saat 30‚ā¨ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.