pe 31.05. klo 18:00

Ilves - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuopiolaisille tarjolla namikertoimia! Nappaako Honsun miehistö täyden pistepotin Tammelasta?

Perjantaina päästään aloittelemaan viikonloppua hulppealla Tammelan Stadionilla, kun erinomaisesti kautensa avanneet Ilves ja KuPS iskevät yhteen! Yhdeksän pelikierroksen jälkeen parivaljakon välillä on kaksi vaivaista pistettä – KuPS on piikkipaikalla ja Ilves neljäntenä. Joonas Rantasen suojatit lähtevät kotiedun turvin matsiin suosikkina.

*Tsekkaa tästä toukokuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ilves aloitti kautensa muutamalla pistemenetyksellä, mutta nyt on pelattu jo kuusi matsia tappioitta. Viime kierroksella oli vastassa HJK Bolt Arenalla ja Helsingistäkin saatiin vahvan esityksen jälkeen piste kotiintuomisiksi. Veikkausliigassa vähiten maaleja päästänyt KuPS tarjoilee Rantasen poppoolle perjantaina kovan testin. Kuopiossakin on nimittäin peli toden teolla luistanut ja tappiosarakkeessa komeilee vielä pyöreä lukema.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Kausi jatkuu Tampereella

🔜 Kuopion Palloseura vierailee Tammelan uudella stadionilla Veikkausliigan kärkiottelussa

🆚 Ilves - KuPS
🕕 Pe 31.5. kello 18:00
🏟️ Tammelan Stadion
📺 Tilaa Ruutu+👇
ruutu.fi/plus

#banzai #KuPS #Veikkausliiga #Kuopio


Ilveksellä on perjantaina lasaretissa Noel Hasa, Lucas Väyrynen ja Matias Kivikko-Arraño. Lauri Ala-Myllymäen kondis selviää ottelupäivänä. Saku Savolainen on ilmeisesti jo kuopiolaisten riveistä pelikykyinen, mutta Paul Ogunkoyaa vaivaa hieman polvi. Pyry Lampinen on ollut pari matsia peräjälkeen sivussa.

KuPSille tarjoillaan ottelupäivän aattona aikamoisia jymykertoimia ja otetaan näistä kiinni! Lapulle pidemmittä puheitta KuPSia 1X2-markkinassa. Matsista on kaiken järjen mukaan luvassa tasainen ja päältä kolmosta kun on tarjolla niin kyllä tässä joutuu kiitoksen lausumaan.