Veikkausliiga la 09.04. klo 19:00

Ilves - KuPS

Ilves kovilla evakkomatsissa!

Ratina on yksi stadioneista, joille ei takatalven jälkimainingeissa ole mitään asiaa. Siispä Ilves aloittaa kotiottelunsa lauantai-iltana Tehtaan kentällä, ja vastus on Veikkausliigan mittarilla lähes kovin mahdollinen – huippukauden viime vuonna vetänyt KuPS herättää tälläkin hetkellä kunnioitusta. Ilveksen yllä on sen sijaan joukko kysymysmerkkejä.

Ilves on nimittäin ollut sekä pre-seasonin ajan että kauden avauksessa sangen sekava nippu – punaista lankaa ei Toni Kallion suojattien tekemisestä ole ollut helppo löytää. Sarja-avaus Hakaa vastaan jäi puolivillaiseksi, sillä kissapedot näyttivät haavoittuvaisilta, eivätkä olleet kaksinkamppailuissa tarpeeksi kovia. Kausi on toki vasta alussa, mutta hieman huolestuttavalta meno vaikuttaa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KuPS otti Interistä viime viikonloppuna voiton hyvän esityksen jälkeen. Riveistä oli poissa pelaajia, mutta kuopiolaisten taso näyttää olevan niin leveä, että vastuunkantajia riittää. KuPS teki vastustajan olon pallollisena vaikeaksi, ja Simo Valakari pystyy varioimaan peliä tilanteen mukaan. Tällä hetkellä KuPS näyttää todella paljon isäntiä vakuuttavammalta yhdistelmältä.

Kun kaiken muun lisäksi iso osa kotiedusta haihtuu Valkeakosken tehtaiden savujen myötä taivaalle, otetaan tähän matsiin KuPSin voittoa suorana. Onko Betive vielä outo tuttavuus? Ota haltuun – niin moni muukin on jo tehnyt.

10 euroa pelirahaa