Liiga to 14.09. klo 18:30

Ilves - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lukko vaikeassa paikassa – jatkuuko Ilveksen maali-iloittelu kotiyleisön edessä?

Liigan parissa jatketaan jälleen torstaina, kun avausottelunsa hävinnyt Lukko matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Ilves on laadultaan parempi joukkue ja kotiyleisön edessä virtaa riittää varmasti, mutta pientä lepoetua Lukolle on annettava Ilveksen pelattua keskiviikkona. Lukko ei lähtökohtaisesti aivan niin huono ole mitä pari edellistä matsia antaa ymmärtää, mutta joka tapauksessa Tomi Lämsän miehistö ei tule helpolla pistetiliä avaamaan.

*Tsekkaa tästä syyskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Ilves on takonut CHL:ssä kovaa tulosta alkukaudesta ja myös Liigassa matka alkoi 3-4 vierasvoitolla Ässiä vastaan. Esitys ei toki Ilvekseltä ollut täydellinen, mutta tehoja löytyi riittävästi. Kesän suurin menetys Ilvekselle oli maalivahti Marek Langhamerin lähtö. Jakub Malekista ja Jonas Gunnarssonista on mahdollisuus muodostua erittäin solidi maalivahtikaksikko Liigan tasolle, mutta joka tapauksessa Langhamer jätti suuret saappaat täytettäväksi. Ässiä vastaan sivussa olivat Niklas Friman, Joona Ikonen ja Samuli Ratinen.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
TWO-GOAL NIGHT 🚨🙌

Kauden avausottelun voittomaaliksi jäi tšekkihyökkääjä Petr Kodýtekin illan toinen osuma!

#Ilves @CMoreSportFi

Lukon viimeisin ottelu CHL:ssä oli täysi katastrofi eikä Liigan avausmatsi ollut oikeastaan yhtään sen parempi. Lukko lähti kotiyleisön edessä jättisuosikkina hieman kokoonpanohuolista kärsinyttä HPK:ta vastaan, mutta niin vain avausmaalista huolimatta Lukko hävisi matsin lukemin 1-2. Hyökkäysalueella Lukko ei saanut lopulta muutettua hallintaa maalipaikoiksi ja vastaavasti HPK pääsi useamman kerran haastamaan Daniel Lebedeffiä vaarallisilta paikoilta.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
”HPK puolusti hyvin omaa maalialuetta. Enemmän maalipaikkoja pitää luoda.”

Jälkihaastattelussa Kalle Ervasti ⬇️

#Lukko #Liiga

Betsien osalta lähdetään ottamaan maltillinen kokeilu Ilveksen vähintään kolmelle maalille varsinaisella peliajalla. Tulivoimaa Ilveksen leiristä löytyy tälläkin kaudella runsaasti ja maalihanat on ollut jo mukavasti auki alkukaudesta. Lukon kannalta avausottelussa olisi voinut tulla runsaammatkin lukemat ilman Lebedeffiä ja tässä kohtaa ei ole mikään mahdottomuus että kakkosvahti Samuel Harvey saisi torjuntavastuun.