ke 10.01. klo 18:30

Ilves - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko näin järjetöntä lepoetua Liigassa nähty? Otteluohjelma takaa Uhmapelaajille muhkean tilipäivän!

Lukon lähtökohdat keskiviikolle ovat suoraan sanottuna karmeat. Joukkue pelasi myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa Sveitsissä rajusti energiatasoja syöneen kamppailun Genève-Servetteä vastaan. Vastaavasti Ilves on huilannut lauantain kotivoittonsa jälkeen, eikä sen ole tarvinnut matkustaa edes kotimaassa. Olisi pieni ihme, jos raumalaisten potku riittäisi pisteille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ saakka.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ainoana suomalaisjoukkueena CHL:n välierissä mukana oleva Lukko haki Sveitsissä kovan 2–2-tasapelin tiistaina ja pääsee siten vahvoista asetelmista ensi viikon kotikamppailuunsa. Keskiviikkona lähtökohdat ovat kuitenkin Tomi Lämsän miehistön näkökulmasta kaikkea muuta kuin hyvät. Joukkue on lennellyt Tampere-Pirkkalaan suoraan Genèvestä ja joutuu takaisin askiin, kun edellisen ottelun päättymisestä on kulunut viitisen tuntia alle vuorokausi.

Mikko Aaltonen 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

@Symbaaliapina
Meidän huominen vastustaja on nyt oman pelinsä ekalla erätauolla.

Sveitsissä.

Sairasta.

#Ilves
#Lukko
#CHLfi
#Liiga

Ilves ei ehkä ole viime aikoina päässyt parhaisiin suorituksiinsa, mutta lauantaina tullut 2–1-taisteluvoitto JYPiä vastaan vaikuttaa takuulla nousujohteisesti. Pitkästä aikaa täyden pistepotin napannut Antti Pennasen joukkue pääsee herkullisista asemista haastamaan uupunutta raumalaisnippua. Tupsukorville voitto on tässä matsissa pedattu jo ennen alkujaan ja kerrointakin on – ihme kyllä – yhä tarjolla.

Vierailta sopii odottaa jonkinlaista rotaatiota kokoonpanon suhteen, mutta mahdottomasti ei Lämsällä ja kumppaneilla ole tuoreita jalkapareja kentälle heittää. Jami Krannila, Oliver Suni sekä Kim Nieminen ja puolustaja Joonas Järvinen ovat viime aikoina olleet loukkaantumisten vuoksi sivussa.

Ilveksen pelaajatilanne puolestaan paranee, kun se saa Nuorten Leijonien matkassa Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa olleet Samu Baun sekä Jani Nymanin takaisin hyökkäykseensä. Adam Clendening on pelikiellossa ja Dominik Masin puuttuu loukkaantumisen vuoksi, mutta muita poissaoloja isännillä ei ole. Ilvestä otetaan tiketille (1X2).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ilvestä (1X2) kertoimella 1,79 ja nappaa lapulle kyytiin vielä toinen kohde.
4. Kun lappusi on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.