Liiga pe 03.03. klo 18:30

llves - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö tulikuuma Ilves enää koskaan? Runkosarjavoitto täysin omissa käsissä!

Perjantai-ilta on jälleen kerran ladattu kovien panosten Liiga-kamppailuilla. Tampereella taistellaan runkosarjavoitosta, kun Ilves ja Lukko kohtaavat keskinäisessä väännössä. Lukko on tällä hetkellä piikkipaikalla olevaa Tapparaa pari pistettä perässä ja Ilves puolestaan kolme paunaa, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Todella tiukka taistelu saadaan siis seuraavan pariviikkoisen aikana nähdä kärkipaikoilla.

Ilves on ollut hulppeassa iskussa helmikuun alun jälkeen. Antti Pennasen miehistö on kärsinyt yhdeksän kamppailun otannalla ainoastaan yhden tappion, kun Tappara oli viikko sitten sitä vahvempi 0–2-numeroin. Kolmen pisteen voittoja joukkueella on edellä mainitulla otannalla taskussa peräti seitsemän ja kuluva viikko käynnistyi suvereenilla 0–8-vierasvoitolla parhaimmistonsa myynyttä Sportia vastaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lukolla on ollut viime aikoina todella vaikeaa, mikä on johtanut sen luisumiseen sarjan kärkisijoilta. Poissaolijoiden listalla lienevät edelleen ainakin Kalle Ervasti, Gabriel Fontaine, Antti Saarela sekä Oliver Suni. Isäntien osalta poissaolotilanteessa ei pitäisi olla muutoksia. Kevin Czuczmanin kausi oli ohi jo aikoja sitten ja pitkää sairaslomaa viettelee myös Dominik Masin Jarkko Parikka on niin ikään telakalla.

Mikko Aaltonen 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

@Symbaaliapina
Hankkikaa itsellenne joku, joka tulee halaamaan teitä kuin @les_lancaster tulee halaamaan Eetu Tuulolaa.

Jos tästä ei tule hyvälle mielelle, niin on sisältä kuollut.

#Ilves #Liiga

Tampereen Ilves

@ilveshockey

Vieraille piti parilla edellisellä kierroksella olla suvereenisti täysi pistepotti tarjolla, kun molemmat tyhjennysmyyntijoukkueet olivat vastassa. Sport piti raumalaisia yllättävän tiukilla Kuparisaaressa ja riisti pisteen 2–3-numeroin jatkoajalla päättyneessä ottelussa viikko sitten. Viime lauantain jälkeen Lukko ei ole pelannut, mutta tuolloin se kaatoi SaiPan vain hikisesti. Tällä hetkellä Marko Virtasen luotsaaman raumalaisryhmän kisakunto on enemmän tai vähemmän arvoitus.

Rautaisessa iskussa viime viikkoina ollut Ilves taistelee paikalliskilpailijansa kanssa tasapäisesti runkosarjan voitosta. Parasta on, että vielä viikon kuluttua nähdään runkosarjan viimeinen paikalliskamppailu – ratkaiseva taisto Tampereen herruudesta ja todennäköisesti myös runkosarjavoitosta. Tupsukorvat ei pitkästä aikaa kotiyleisönsä eteen päästessään Lukkoon kompastu. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2).

Betsaa Ilvestä ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ilves), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ilves” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.