CHL ke 15.11. klo 18:30

Ilves - Pardubice

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö ensimmäisessä osaottelussa kyttäilyä? Underia pönttöön!

Ilves avaa CHL:n jatkopelinsä kotona keskiviikkona, ja vastaan tulee runkosarjan avausottelusta tuttu Pardubice. Molemmat ovat pelanneet kotimaan sarjoissaan mukavan syksyn: Ilves on kotoisessa Liigassa heti Tapparan jälkeen toisena, ja Pardubice johtaa Tshekin liigaa selkeästi. Joukkueet ovat olleet maajoukkuetauolla, mutta toki molemmista joukkueista oli mukana pelaajia Karjala-turnauksessa.

Ilves jäi maajoukkuetauolle nappisuorituksella, sillä Vaasassa Sport kaatui komeasti 2-6. Tätä ennenkin Antti Pennasen suojattien otteet olivat hyviä, vaikka kotona Kärpät veivätkin matsin selkeästi – tosin Ilves painoi ottelussa päälle, ja hävisi tehottomuuttaan. Ilves lopetti CHL:n runkosarjapelit puolivaloilla, kun paikka auringossa oli jo varmistunut. Tällä kertaa askiin tulee varmasti paras saatavilla oleva kokoonpano.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Kuka Ilves-pelaaja loistaa CHL:n playoffseissa? 🔥

Tšekkihyökkääjä Šimon Stránský oli kahdeksalla tehopisteellä (1+7) Ilveksen tehokkain pistemies CHL:n runkosarjassa.

🏒 CHL Playoffs: ke 15.11. klo 18:30
🎟️ Osta liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #ChampionsGoBeyond

Pardubicella jäi avausmatsissa Ilvestä vastaan hampaankoloon, kun manselaiset hakivat pisteet mukanaan lukemin 1-3. Hyvässä iskussa oleva Pardubice on laadukas joukkue, ja sillä on tulivoimaa Lukas Radilin johdolla. Myös puolustus ja maalivahtiosasto on tshekkijoukkueessa hyvässä kunnossa. Viimeksi Ilvestä vastaan torjui Milan Kloucek, mutta Tampereella torjuntavuoron voi saada ykkösvahti Roman Will.

Tässä matsissa haisee vähämaalisuus – kyseessä on ensimmäinen osaottelu, jossa haetaan asemia. Joukkueiden edellisessä ottelussa nähtiin neljä maalia, mikä voi olla lähellä todellisuutta myös tällä kertaa. Korkeintaan viittä maalia siis veikataan Galaksinolle!

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ underille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 5.5 maalia 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat xxx ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.