pe 12.01. klo 18:30

Ilves - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tupsukovat konttaa ja pelikaanit lentää – sarjataulukko valehtelee rankasti!

Ilves on tällä hetkellä pienimuotoisessa kriisissä. Kannattajat repivät hiuksia päästään, kun joukkue ei saa tulosta aikaiseksi. Voiko kyseessä olla kova treenikausi ennen kauden tärkeimpiä pelejä – vai onko Areenan paratiisiin luikerrellut käärme? Vaikean alkukauden selättänyt Pelicans tulee puolestaan Tampereelle neljän voiton putkessa. Radiomastojen katveessa on saatu palikoita järjestykseen, ja Tommi Niemelä kohtaa tulevan työnantajansa hymyssä suin.

Kuinkakohan hankala Lukon saapuminen Tampereelle olisi pitänyt olla, että Ilves olisi onnistunut voittamaan keskiviikkona? CHL:n rasittamat raumalaiset vain paransivat otteitaan matsin edetessä, ja Ilves sai tyytyä yhteen pisteeseen. Olisi odottanut, että Ilves olisi ollut luistelussa vastustajiaan edellä, mutta mitä vielä: joukkue näytti kuin sillä olisi lyijyliivit päällä. Adam Clendeling kärsii viikateiskustaan tullutta pelikieltoaan jonkun aikaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 Steven Jandric ratkaisee illan toisellaan jatkoaikavoiton @TeamRaumanLukko:lle! 👏

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #Lukko

Pelicansin pahin loukkaantumisaalto tuntuu olevan takana, ja jos ei aivan vielä, niin pian joukkue pääsee askiin parhaalla kokoonpanollaan. Joukkue on tehnyt jo niin pitkään loistavaa työtä, että kuulostaa kummalliselta, että sijoitus on tällä hetkellä vasta seitsemäs. Täytyy kuitenkin muistaa, että kauden alku oli raskasta seurattavaa. SaiPaa vastaan Ryan Lasch oli elementissään, ja syötteli Sputnikin kumoon toisessa erässä.

Ilves on ollut jo niin pitkään huono, että sen paikka sarjakärjessä mairittelee joukkuetta vahvasti. Tarvitaan todellinen uudestisyntyminen, sillä keskiviikon surkea esiintyminen ei ollut mikään hetkellinen notkahdus. Vedot lähtevät Pelicansiin – kaikki puoltaa nyt lahtelaisia.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Pelicans 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.