Liiga pe 22.09. klo 18:30

Ilves - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärki Ilves saa kovan haastajan – joko Pelicans onnistuu myös vieraissa?

Liigassa perjantain herkkupala nähdään Tampereella, jossa sarjan kärkipaikkaa pitävä Ilves saa vieraakseen Pelicansin. Ilves kuuluu lähtökohtaisesti aivan sarjan kärkikoriin ja Pelicans puolestaan tulee askeleen perässä, mutta potentiaalia vierailta löytyy. Markkina on kääntynyt vahvasti isäntien suuntaan, mutta ei Pelicansin kohdalla mistään suuresta altavastaajasta puhuta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

Ilveksen kohdalla valtava tulivoima on vähemmän yllättäen noussut suureen rooliin, kun neljässä ottelussa maaleja on taottu hurjalla tahdilla maalieron ollessa 17-12. Onnistujia löytyy useampikin, mutta Oula Palve johtaa pistepörssiä tehoin 1+6 ja Petr Kodytek puolestaan on iskenyt tehot 4+1. Omassa päädyssä on myös kolissut kovalla tahdilla ja tällä kaudella tuleekin olemaan mielenkiintoista nähdä kuinka maalivahtiosasto pystyy joukkuetta kantamaan – Marek Langhamerin jättämiä saappaita ei helpolla täytetä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
🔥 Mikä päätöserä Äijänsuolla! 🔥

🚨 1–1 Kodýtek
🚨 1–2 Nyman
🚨 2–3 Mäntykivi
🚨 2–4 Kodýtek

#Ilves #Liiga @CMoreSportFi

Pelicansin otteluohjelma heti kauden alkuun on ollut todella vaativa, kun kolmessa ensimmäisessä matsissa vastassa on ollut Tappara, Kärpät sekä KalPa. Vieraissa on tullut takkiin ja kotona puolestaan Kärpät kaatui komeasti. Pelicansin kohdalla katseet kohdistuu maalivahtiosastoon, joka on ennalta arveltuna aivan sarjan parhaimmistoa, ellei jopa paras. Jasper Patrikainen hoiti ensimmäisen starttinsa loistavasti, mutta Jussi Olkinuora on isketty haastaviin paikkoihin vierasotteluissa eikä alku ole mennyt aivan nappiin. Keskiviikkona Elias Vilen palasi kokoonpanoon ja todennäköisesti Aatu Jämsen on myös pian kehissä.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Pelicans oli vastaantulijana Kuopiossa isäntäjoukkue KalPan 5-2-voitossa.

🎥 "Kaveri aloitti hyvin ja sai nopeasti parin maalin johdon. KalPa pelaa hyvin kotonaan, meidän pitää pystyä keksimään lääkkeitä myös tänne."

- Miika Roine

#PelicansFi #KalPa #Liiga

Vaikka sarjakärki Ilves lähtee matsiin kiistattomana suosikkina, on kertoimissa Pelicansin mahdollisuudet jätetty aivan liian matalalle. Vieraissa Pelicansin alku ei toki ole lähtenyt toivotulla tavalla, mutta vastustajat on myös olleet laadukkaita. Vastus ei varsinaisesti helpotu, mutta Pelicansin lopulliselle voitolle tarjotut kertoimet on syytä poimia pois kuleksimasta. Lisäksi Ilveksen tähtipakin Les Lancasterin pelikunto on epävarma, kuten on myös Pelicansin puolelta viime ottelussa ulosajon saaneen Michal Jordanin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Pelicans” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.