Liiga ti 11.04. klo 18:30

Ilves - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Meneekö Ilves vihdoin menojaan? Pelicans on absoluuttisen kattonsa saavuttanut!

Heti alkuun on sanottava, ettei tässä vihjeessä ole tarkoitus pelkästään lytätä Pelicansia. Lahtelaisilta on nähty vähintäänkin kelvollisia otteita ja se on toistaiseksi pystynyt kohtuullisen hyvin pitämään Ilvestä aisoissa. Erityisesti parissa viimeisimmässä ottelussa lahtelaisilla on kuitenkin ollut sellainen annos munkkia reilulla hillolla, ettei paljon paremmasta väliä. Ilves menee väkisin menojaan tässä sarjassa, jos ei joukkueelle kehity vielä nähtyä reilusti huonompaa tuuria esimerkiksi maalintekopaikoissa.

Ilves voittaa kaikissa otteluissaan hyökkäyspään vaaralliset maalipaikat ylivoimaisesti. Kun joukkue saa etsikkoaikansa, se myös sen yleensä käyttää. Tai vähitäänkin luo tontit, joista voisi tehdä jopa useamman osuman. Patrik Bartošák on ollut pussinokkapaitojen pelastava enkeli useissa vaiheissa tätä sarjaa. Valitettavasti edes hyvä maalivahtipelaaminen ei voi pelastaa lahtelaisia, jos vihreäpaidat jatkavat siitä, mihin toissapäivänä kolmannen erän päätteeksi jäivät.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
🙌 Kenen kanssa sinä tulet tiistaina peliin?

🎟 Osta liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

Vaikka isäntä olisi voinut nimenomaan tässä käynnissä olevassa sarjassa olla jopa reilusti nähtyä tehokkaampi, on se alati vaarallinen erikoistilanteissa. Pelicansin on pakko pysyä jäähyltä poissa tai noutaja tulee takuuvarmasti. Viidellä viittä vastaan pelaamisessa lahtelaiset pystyvät pääsemään parhaimmillaan yllättävän hyvin Ilveksen paineen alta pois ja luomaan sitä kautta omaa kiekollista pelaamistaan. On kuitenkin selvää, että kattokosketus lienee Pelicansin suorituksissa tullut jo vastaan.

Ilveksen Marek Langhamerin pelikunnosta ei paljoa loukkaantumisen jälkeen ole hiiskuttu, kuten tähän kauden vaiheeseen kuuluu. Tupsukorvilla ei missään tapauksessa ole hätää ja Jakub Malek on vakuuttanut paikkaajana. Esimerkiksi kolmannessa osa-ottelussa tšekkinuorukainen teki tappiosta huolimatta useita huipputorjuntoja ja jatkoi toki neljännessä matsissa siitä. Tiistaille pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Ilves -1,5).

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Ilves -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Ilves -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 57,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.