la 08.04. klo 17:00

Ilves - Pelicans

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kääntyykö välieräsarja vihdoin odotetuille raiteille? Betsaa Ilvekselle ja saat 25€ ilmaista pelattavaa!

Ilveksellä on tosi kyseessä lauantaina, kun se isännöi toistamiseen Pelicansia. Vierailija on yllättäen onnistunut nappaamaan jo kaksi kiinnitystä kolmessa puolivälieräottelussa ja johtaa siten sarjaa voitoin 2–1. Vähintään yhtä suuri yllätys olisi, jos Ilves ei finaalipaikkaa vielä edukseen kääntäisi. Erityisesti se vaatii tamperelaisilta voittoa käänteentekevässä neljännessa kamppailussa, joka lauantaina pelataan.

Tupsukorville painajainen pahimmasta päästä oli tosiasia, kun Marek Langhamer loukkaantui. Toki Jakub Malek on mitat täyttävä varamaalivahti, mutta kuinka nuorukainen kestää painekattilassa? Lauantaina lienee luvassa toinen perättäinen startti. Samaan hengenvetoon on todettava, että maalivahtipelaamisensa takia Ilves ei ole otteluita tässä sarjassa hävinnyt. Joukkue on ollut tasaviisikoin hämmästyttävän tehoton, vaikka erikoistilanteista onnistumisia tuntuisi tulevan liukuhihnalta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Olisi pieni ihme, jos Ilves ei lukuisista tonteistaan huolimatta pystyisi vielä seuraavassakaan ottelussa maalintekoon tasaviisikoin. Patrik Bartosak lahtelaisten maalilla on vahva, mutta ei aivan yhtä vahva kuin tilastot antavat ymmärtää. Pussinokilla on ollut kosolti tuuria ja sillä on tapana pitkässä ottelusarjassa kääntyä ”oikeaan” suuntaan. Nimenomaan hyökkäyssuuntaan Ilves on selvästi vahvempi – Tommi Niemelän suojatit puolestaan ovat ajoittain olleet jopa ylitehokkaita.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Kannatuskylttejä saatavilla jälleen huomenna Nokia Arenan Ilves-Kaupalta! 🔥

🏒 4. semifinaali la 8.4. klo 17:00
🎟 Liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

Kuten sanottu, Ilves onnistuu tällä hetkellä lähes kaikista erikoistilannemahdollisuuksistaan. Tämä tarkoittaisi, että myös tuomarilinjalla voi olla vaikutusta suuntaan tai toiseen. Mitä enemmän pilli pysyy taskussa, sitä enemmän hyötyvät lahtelaiset. Jos erikoistilanteita tulee runsaasti, on Ilveksellä selvä etu loistavan ylivoimansa kautta. Pelicansin alivoima ei ole huonoa, mutta toisaalta se ei ole saanut isäntää tässä sarjassa kuriin.

Ilveksellä on lähestulkoon pakkorako. Pitää muistaa, että joukkueen esitykset tähän saakka eivät ole olleet missään nimessä huonoja ja myös edellisessä ottelussa Antti Pennasen miehistö oli hallitsevampi osapuoli. Betsivalinnaksi lauantai-illan jännäriin otetaan kotivoitto (1X2) reilulla panostuksella.

Betsaa Ilvestä ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ilves), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ilves” 25€ panoksella ja voit voittaa 44€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.