Liiga ke 25.01. klo 18:30

Ilves - SaiPa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ilves syventää surullisen SaiPan alhoa – Tampere Areenalla kahden kerroksen väkeä!

Ilveksellä pyyhkii tällä hetkellä ihan hyvin. Tapparan kanssa kisa sarjan kakkospaikasta on kova, eikä muutaman pelin enemmän pelannut sarjakärki Lukkokaan mitenkään kaukana ole. Tulostakin syntyy, ja vain paikoittainen tehottomuus on syönyt viime aikoina muutamia pisteitä. SaiPan kausi on sen sijaan ohi – viime päivien jännittävin asia on se, onko maalivahti Niclas Westerholm siirtynyt Kärppiin vai ei.

Ilves kärsi KalPaa vastaan erikoisen tappion, sillä maalipaikkoja sillä oli ratkaista ottelu moneen kertaan – tupsukorvat kuitenkin poistuivat kaukalosta maaleitta ja ilman voittoa. Kouvolassa oli toinen ääni kellossa, ja KooKoo kaatui kotonaan selityksittä 0-4. Ilves-faneja on viime ajat puhuttanut Marek Langhamerin pelitilanteissa saamat kovat iskut, sekä Eemeli Suomen tilanne: joukkueen kapteenilla on vaivoja, ja sairasloman pituutta on foorumeilla vain arvailtu. Jarno Koskiranta siirtyi juuri Ilvekseen juuri SaiPasta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Tampereen Ilves

@ilveshockey
"Erittäin motivoituneena tulen Ilvekseen. Tuon oman osaamiseni alivoimapelaamiseen ja kahden suunnan pelaamiseen. Täällä on hyvässä kuosissa erikoistilanteet, mutta saa vähän kuormaa pois kärkipelaajilta."
— Jarno Koskiranta

📺 Haastattelu: youtube.com/watch?v=y99vWe…

#Ilves

SaiPa on ollut monessa suhteessa murheellinen organisaatio jo vuosia, eikä tämä kausi tehnyt poikkeusta. Pekka Virta oli kunnianhimoinen sainaus valmentajaksi, mutta mies sai mennä, ja tulevaisuutta pohditaan itärajalla kuumeisesti. Urheilutoimenjohtaja pitäisi hankkia uudelleen, ja kannattajakatokin pitäisi pysäyttää. Siinä sivussa pelataan liigakautta, jossa saavutetaan satunnaisia voittoja. Ei ihme, että faneja hapottaa koko touhu. Jaedon Descheneau on vierailta poissa.

Ilves on sellaisessa flyytissä, ettei SaiPalle jää Tampereen Areenalla kuin murut poimittavaksi. Tällä kertaa maalejakin luulisi syntyvän, joten otetaan Ipalle isompaa händäriä. Kahden maalin voitolla panokset tulevat pelikukkaroon takaisin, ja isommalla voitolla saadaan lunastus – reilu peli!

Kertoimet ottelulleIlves Tampere - SaiPa Lappeenranta25.01.2023