Veikkausliiga la 01.07. klo 17:00

Ilves - SJK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh, mitä kerrointa tarjolla SJK:lle! Ottaako Ilves lukua lauantaina Ratinassa?

Tiistaina AC Oulun kylvettämäksi joutunut SJK pyrkii takaisin voittojen tielle lauantaina Ilvestä vastaan Ratinassa. Ilves koki tiistaina niin ikään tappion, kun Inter oli 2-1-luvuin vahvempi Turussa. SJK oli ennen maaottelutaukoa KuPSin ohella Veikkausliigan paras joukkue, mutta oliko tässä jokin suonenveto kyseessä? Tämä jää nähtäväksi.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada tämän vihjeen avulla jopa 30 egen ilmaisvedon!

Ilves aloitti kautensa varsin mollivoittoisissa merkeissä, mutta peli on näyttänyt ihan kelvolliselta sen jälkeen, kun Doni Arifi saatiin mukaan keskikentälle vääntämään sairastuvalta. Ennen Inter-tappiota Ilves vältti tappion viidessä pelissä putkeen, kun ennen tätä putkea juuri SJK:lle hävittiin Seinäjoella 1-0-luvuin. Tamperelaistenkin suunta on hieman epäselvä, mutta keskikastin sijoitus lienee silti loppukaudesta kohtalona.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI ⚽️

Jeremiah Streng kaventaa ja SJK tulee mukaan peliin!

1–2 Seinäjoella

#veikkausliiga #SJKACO


Pelaajatilanteissa on hieman tiistaihin nähden muutoksia, kun Ilvekseltä Lauri Ala-Myllymäen paikat eivät tunnu kestävän – mies vaihdettiin Turussa jo avausjaksolla. SJK:lta on sivussa yhä Afrikan U23-mestaruusturnauksessa pelaava Terry Yegbe, jota on kieltämättä ollut jo Seinäjoella ikävä. Diego Rojaskin puuttui tiistaina ja lauantainakaan ei taida chileläisväkkärä olla mukana.

Kerroinasettelusta löytyi tähän peliin oikein kunnolla valueta, kun markkina mieltää Ilveksen mahdollisuudet ilman tasapeliä jopa lähes 50-pinnaisiksi. Yegben poissaolo on tietysti syytä huomioida vedoissa, mutta painetaan kuitenkin SJK:ta suhteellisen kookkaalla panoksella!

Tienaa 30€ ilmaisveto SJK:n avulla!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 SJK” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.