Veikkausliiga pe 29.04. klo 18:00

Ilves - SJK

Tuoreen SJK-valmentajan pesti uhkaa jäädä lyhyeksi! Paraneeko surkea suoritustaso Tampereellakaan?

SJK on hävinnyt kolmessa viimeisimmässä ottelussaan, eikä sen pelaaminen tällä hetkellä vakuuta alkuunkaan. Hyökkäyspäässä tulosta on syntynyt kehnosti ja alakerta vuotaa. Joukkueen pelaajiston pitäisi olla laadukas, mutta osittain hankintojen osalta on alkukauden perusteella menty Seinäjoella pahasti metsään, kuten jo perinteisiin alkaa kuulua. Toki sesonki on vielä nuori, mutta valmennustiimi on historiaan peilaten jo nyt melko tulisilla hiilillä. Ilves aloitti kautensa yskähdellen, mutta parissa edellisessä ottelussa on tullut pisteitäkin.

Ilari Mettälä, Yousif Moussa sekä Jorn Vancamp jatkavat isäntien puolelta sairastuvalla, mutta pelaajatilanne on kuitenkin kokonaisuudessaan hyvä. Edellisellä kierroksella tehokkaasti kotiottelussaan VPS:ää vastaan esiintynyt ja avausvoittonsa napannut Ilves on pelannut nousujohteisesti. Peruuttelemaan ei Toni Kallion miehistö ole tällä kaudella lähtenyt, vaikka yleensä se on materiaaliltaan altavastaaja. Joukkueessa on potentiaalia ja heti toisella kierroksella se haastoi miehekkäästi jopa eliittijoukkueen KuPSin, vaikka tuossa kamppailussa 1–2-tappio lopulta tulikin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

SJK on päästänyt neljässä ensimmäisessä matsissaan peräti yhdeksän osumaa ja pystynyt itse viimeistelemään vain kolmesti. Ahnaasti hyökkäävä ja nälkäinen Ilves saattaa rei’ittää vieraiden puolustusta pahemman kerran perjantai-illan kamppailussa. On kuitenkin muistettava myös, että tamperelaisia vastaan on tehty reilusti maaleja. Isossa roolissa on, saako kotijoukkue paranneltua pallollista pelaamistaan huolellisemmaksi aiempiin otteluihin verrattuna. Joaquin Gomezilla ja kumppaneilla vieraiden valmennuksessa alkaa olla tiukka paikka, joten tulosta olisi hiljalleen tultava.

Paine onnistumiseen on ehdottomasti kovempi vieraiden leirissä, mutta liian suuria odotuksia eivät 1–8-maalierolla vastustajille avauskierroksen jälkeen ratkenneet kolme kamppailua herätä. Ilveksessä suunta on ollut ylöspäin, mutta kotijoukkueelle tarjottu kerroin ei kuitenkaan miellytä – paperilla isäntä on kuitenkin edelleen nähtävä hienoisena haastajana. Sen sijaan runsasmaalisuudella tarjoillaan rahat yli tuplana takaisin. Tämähän maistuu! Valinnaksi otetaan siis, että osumia tulee ainakin kolme (yli 2,5).

10 euroa pelirahaa