Liiga ma 13.02. klo 18:30

Ilves - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tyhjennysmyynnit käyntiin! Joko pakka on täysin sekaisin, vai vieläkö Sport sinnittelee?

Maanantaina viikko isketään Liigassa käyntiin yhden ottelun voimin, kun melkoisen syvissä vesissä uiva Sport matkaa viime aikoina hieman vaisumpaa jaksoa viettäneen Ilveksen vieraaksi. Sportin suunnalta kuuluu huolestuttavia uutisia ja kotiyleisön edessä Ilves on suorastaan jättimäinen suosikki, mutta myös kotivoiton kertoimet on painettu maihin.

Sarjassa kolmantena oleva Ilves pelaa tulevalla viikolla kolmesti ja ainakin kuusi pistettä pitäisi irrota melko vaivattomasti, kun tämän matsin lisäksi vastassa on ensin kovavireinen HIFK, mutta viikon Ilves pääsee päättämään sarjajumbo SaiPaa vastaan. Ilveksellä oli tovi sitten alla sille epätyypillinen neljän ottelun tappiojakso, jolloin maalihanat oli pahasti tukossa. Mitään varsinaista ketsuppipullon avausta ei vielä ole nähty, mutta viime viikolla irtosi pari kovaa voittoa, kun ensin kaatui KalPa vieraissa ja perään Kärpät jäi kakkoseksi lukemin 2-1.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Vaasan Sport

@VaasanSport
Tiedote:
Vaasan Sport keventää palkkakustannuksiaan loppukaudeksi.

Lue koko tiedote: vaasansport.fi/fi-fi/article/…

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa


Vaasassa on aikalailla jo lyöty hanskat tiskiin, kun joukkueella on vielä 12 ottelua jäljellä. Toki nousu kymmenen parhaan joukkoon olisi ollut vaikeaa, mutta Sportissa päätettiin, että otetaan tällä kerralla pelaajista mieluummin rahallisesti kaikki irti. Lauantaina seura ilmoitti, että se on päättänyt myydä ja vuokrata joitain pelaajia loppukauden ajaksi. Kovinkaan hohdokasta Sportia ei siis kannata enää odottaa, jos sitä on missään vaiheessa nähtykään. Sportin tuloskunto on ollut heikko, mutta ajoittain se pystyy roikkumaan vähämaalisissa taistoissa mukana jopa kärkipään joukkueita vastaan.

Varsinaisesti Sportin kelkkaan ei hypätä, mutta tietyllä tapaa Uhmapelaajat näkee Sportin venymiselle markkinaa paremmat mahdollisuudet ja ennen kaikkea vähämaalisuus on se, mikä kiinnostaa 5,5 maalin linjalla. Ilveksen tulivoima on parhaimmillaan aivan Liigan eliittiä, mutta kuten viime aikoina on nähty, voi joukkue ajautua heikon jakson tullessa yllättävänkin suuriin ongelmiin. Sportin kohdalla ei vielä ole tietoa, että milloin esimerkiksi hyökkäyspään tähdet vaihtaa maisemaa, joten Ilveksen varsin laadukasta alakertaa vastaan jo pelkästään maalipaikoille pääseminen tulee olemaan vaikeaa.