pe 15.12. klo 18:30

Ilves - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poissaolot rokottaa Ilvestä – pystyykö Sport hakemaan toisen ison ryöstön peräkkäin?

Ilves on saanut huilailla oikein mukavasti ja se pelaa perjantaina viikon ainoan ottelunsa. Vieraaksi Tampereelle saapuu Sport, joka nähtiin kaukalossa jo keskiviikkona, kun HIFK kaatui komeasti vieraissa lukemin 1-3. Kyseessä on kaksikon kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen ja toistaiseksi vierasjoukkueet on juhlineet – ensin Sport nappasi voiton 22.10. lukemin 2-4 ja marraskuun alussa Ilves haki revanssin lukemin 2-6.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampere on pitänyt tällä kaudella muita joukkueita pilkkanaan ja tällä hetkellä Tappara löytyy kärkipaikalta 64 pisteellä Ilveksen tullessa kaksi pinnaa perässä, mutta sillä on myös yksi ottelu vähemmän alla. Ilves on takonut hyökkäyssuuntaan äärimmäisen kovia lukemia ja viimeisissä 10 ottelussa tehtyjä maaleja on peräti 42. Maajoukkuepelit hieman sekoittaa pakkaa, sillä Samu Bau ja peräti 14 maalia viimeistellyt Jani Nyman ovat nuoriso-osastolta sivussa ja Eemeli Suomi, Otto Latvala, Dominik Masin sekä Petr Kodytek ovat Sveitsin EHT-turnauksessa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves hakee täydet pisteet Lahdesta! 🔥

🎙️ Jälkipelit: ilves.com/plus

#Ilves #Liiga

Sport sai keskiviikkona ison ja paljon kaivatun onnistumisen kaatamalla selvänä suosikkina matsiin lähteneen HIFK:n. Sportin vahvuuksiin kuuluva ylivoimapeli ei tällä kerralla tuottanut tulosta ja HIFK puolestaan teki ainokaisen alivoimalla. Erikoistilanteissa Sport pystyy kuitenkin Ilvestä haastamaan, sillä vaikka ylivoima on pari pinnaa isäntiä heikompaa, on tupsukorvat olleet hieman vieraita heikompia alivoimalla. Sportilta tärkeä puolustaja Atro Leppänen on maajoukkueen matkassa, mutta plussana isoja minuutteja kellottava Reece Scarlett palasi takalinjoille HIFK:ta vastaan.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport voittaa Helsingin illassa lukemin 1-3. đź’Ş

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #kotkasydän #lopputulos

Ilves olisi normaalisti jättisuosikki, mutta poissaolot tasoittaa tilannetta huomattavasti. Nyt lähdetään testaamaan Sportin maalivirettä yli 2,5 maalin linjalla(60min). Ilves on maali-iloittelun lomassa joutunut myös kaivamaan kiekkoa omasta maalista kohtalaiseen tahtiin eikä Sportin ylivoimapelotetta kannata unohtaa.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Sport yli 2,5(60min) kertoimella 2,12.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.