Liiga su 20.03. klo 16:00

Ilves - Sport

Sport laittaa Ilveksen jälleen tiukille!

Sunnuntaina Ilves ja Sport ottavat yhteen. Kaksikko pelaa runkosarjan viimeiset kaksi ottelua vastakkain, jälkimmäinen pelataan tiistaina Vaasassa. Tasoero on suuri johtuen suurelta osin joukkueiden välisestä erosta tulivoiman suhteen – tehtyjen maalien osalta vastakkain on sarjan ääripäät. Ottelu on molemmille viikon neljäs, eli jalka on varmasti raskas ja tempo tuskin nousee korkealle. Se sopii ehdottomasti Sportille. Ilveksen kertoimet et tähän matsiin kiinnosta, mutta sen sijaan tasoitusvedot Sportille maistuu.

Ilves taistelee vielä sijoituksista kolmen kärjessä, mutta suuremmin sillä ei paineita iltapäivän matsiin ole. Raskas viikko on takana, joten ylikävelyä ei välttämättä ole luvassa. Pelicansia vastaan tuli tappio, mutta HIFK ja KalPa kaatui varsinaisen peliajan jälkeen. Tulivoimassa ero on valtava, mutta Ilveksen alakerta tulee tarjoamaan myös vieraille paikkoja iskeä – päästettyjä maaleja Ilveksellä on top3 joukkueeksi aivan liikaa.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Sportin kausi päättyy runkosarjaan, mutta hieman lohtua on kauden lopulla ollut tarjolla. KalPasta ja KooKoosta irtosi voitot varsinaisen peliajan jälkeen ja maaliskuussa se on myös onnistunut kaatamaan Tapparan sekä Ilveksen. Kuun alussa pelatussa ottelussa Sport vieraili Tampereella ja onnistui yllättämään Ilveksen lukemin 4-2. Vaikka posia on hieman kertynyt mukaan, oli lauantain ottelu Ässiä vastaan tuttua Sportia, kun maalinteon kanssa oli jälleen ongelmia.

Ilves haluaa varmasti tarjota kotiyleisölle hyvän esityksen, mutta molemmat joukkueet ovat varmasti tyytyväisiä kunhan matsi saadaan vaan hoidettua alta pois. Neljä ottelua viikkoon on kova tahti, joten päästä päähän tuskin mennään. Sport pystyy pitämään pelin tasaisena ja +2,0 tasoitus kelpaa lapulle – kahden maalin häviöllä panos palautuu. Hurjista maalimääristä huolimatta Ilves on onnistunut edellisten 15 ottelun aikana ainoastaan kahdesti voittamaan yli maalin erolla.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa