Liiga la 07.01. klo 17:00

Ilves - Sport

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilveksen maalijuhlat paisuttavat taas vedonlyöjän lompakkoa

Lauantaina Liigassa nähdään mielenkiintoinen kamppailu Ilveksen ja Sportin välillä. Tupsukorvilla on kiistatta Liigan tulivoimaisin hyökkäys, kun taas vaasalaisilla on yksi Liigan parhaista hyökkäysketjuista. Odotammekin ottelusta viihdyttävää ja maalirikasta kamppailua.

Tunnetusti Ilves tekee paljon maaleja. Tällä trendillä ratsastamalla vedonlyöjä on saanut joulukuussa erinomaisia tuottoja. Kauden 35 ottelussa Ilves on tehnyt 111 maalia, joka on heittämällä Liigan kovin lukema. Niin ikään Ilveksen ylivoima (30,97%) on Liigan parasta. Isoa roolia maalinteossa on näytellyt Joona Ikonen, joka johtaa maalipörssiä 18 häkillään.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Itse en jättäisi Joona Ikosta vartioimatta. 🧐

Liigan maalipörssi TOP 3

17 🚨 Joona Ikonen
14 🚨 Ville Meskanen
13 🚨 Reid Gardiner

#Ilves #Liiga @CMoreSportFi

Sportin hyökkäyksestä löytyy niin ikään tulivoimaa, vaikkakin se on keskittynyt lähinnä yhteen ketjuun. Tällä hetkellä Liigan pistepörssin kärkymmenikössä keikkuu kaksi vaasalaista: Simon Hjalmarsson (11+24=35) ja Axel Holmström (9+24=33). Sport ei ole tällä kaudella maaleilla juhlinut, mutta näille tähtipelaajille voi budjetoida 1-2 maalia otteluun. Ilves hoitaa loput.

Niin kauan, kun Ilveksen peleihin korkealle maalimäärälle saa yli kakkosen kerrointa, on pelivalintamme selvä. Tälläkin kertaa pelaamme, että ottelun kokonaismaalimäärä on yli 5,5 maalia. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 4-3 lukemiin.