Liiga pe 23.09. klo 18:30

Ilves - Tappara

Hallitseva mestari onnahtelee – onko tässä vaiheessa kautta altavastaaja edellä?

Liigan yleisömäärät ovat heti runkosarjan alettua herättäneet keskustelua, ja esimerkiksi keskiviikkona porukkaa ei peleissä ollut kovinkaan kummoisesti. Perjantaina laitetaankin sitten katsojatilastot uuteen uskoon, kun Ilves ja Tappara kohtaavat ensimmäisessä runkosarjan paikallispelissä. Tampere Areenalla tuskin tulee olemaan kovinkaan monia tyhjiä paikkoja, sillä ennakkomyynti on ollut kiivasta.

Ilves lähtee otteluun sarjan kärjessä. Neljästä ottelusta on tullut yhtä monta voittoa – ensimmäinen pistemenetys koettiin Porissa, jossa Ässät pakotti tupsukorvat rankkareille asti. Ottelun hahmo oli vasta 18-vuotias Jani Nyman, joka pyssytti uransa ensimmäisen liigamaalin, ja ratkaisi Ipalle toisen sarjapisteen eleettömällä rankkariharhautuksellaan. Aivan kuumimmillaan ei Ilves Porissa ollut, sillä etenkin avauserässä joukkue oli usein potkun jäljessä isäntiä.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

Tappara puolestaan jäi kotona HPK:ta vastaan yhteen pisteeseen. Ainekset koko ottelun voittamiseen olivat olemassa, mutta huolimattomuus ja kurittomuus kostautuivat. Kaksi ensimmäistä ottelua on siis nyt seurannut kaksi tappiota, kun Kärpät oli lauantaina Oulussa puhtaasti parempi. Tapparalla on luokkaa vaikka muille jakaa, mutta homma ei ole vielä aivan valmis, ja kova treenitahtikin taitaa tässä vaiheessa painaa. Maalissa Christian Heljanko hakee vielä parasta teräänsä.

Kertoimet ovat nyt sitä luokkaa, että Ilvestä joutuu iskemään kuitille vaikka mikä olisi. Tappara on kyllä perusluokaltaan parempi, mutta tämän hetken valmius ja vire puoltavat Ilveksen voittoa yli kolmen kertoimilla. Nämä derbyt ovat muutenkin tavanneet olla aika ympäripyöreitä, joten tupsukorvilla mennään – ja Mr Green pistää jälleen topit tiskiin! On se ihme luukku.

10 euroa pelirahaa