Liiga pe 24.02. klo 18:30

Ilves - Tappara

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuleva mestari Areenalla? Tampereen derbyä ei voi jättää väliin!

Tampereella Areena natisee perjantaina liitoksistaan, kun Ilves ja Tappara ottavat mittaa toisistaan viidennen kerran Liigakauden aikana. Ilves on tällä hetkellä niskan päällä voitoilla 3-1. Tampereen herruuden lisäksi panoksena on runkosarjan kärkipaikka, sillä huonossa jaksossa taapertava sarjakärki Lukko alkaa olla todella lähellä. Voittaja voi maistaa jo sarjan johtopaikkaa, mikäli raumalaiset sattuisivat kompuroimaan Vaasassa.

Ilves liitelee komeassa kuuden voiton putkessa – viimeksi kaatui viikolla JYP kotona, ja samalla Marek Langhamer kuittasi jo kauden kahdeksannen nollapelinsä. Pelissä ei ollut kovin isot marginaalit, mutta Ilveksen alakerta näytti jälleen todella tiukalta. Yksi maali saatiin aikaiseksi ylivoimalla ja toinen tyhjiin. Niinpä JYP ei saanut tupsukorvilta tällä kaudella pistettäkään runkosarjassa. Ilveksestä alkaa oikeaan aikaan löytyä myös tuloksentekijöitä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tampereen Ilves

@ilveshockey
đź‘‘

• 8 nollapeliä (eniten Liigassa)
• 92,62 % (2. paras Liigassa)
• 21 voittoa (2. eniten Liigassa)

#Ilves #Liiga

Tappara ei kärsinyt mestaruuskankkusesta CHL-juhlien jälkeen, vaan löi kurittoman ja maalivahtiongelmista kärsivän HIFK:n maan rakoon. Materiaaliltaan ja iskukyvyltään kirvesrinnat ovat Suomen kärkeä, mutta paikallispeleissä Tappara on jo jonkin aikaa ollut Tampereen kakkonen. Ei olisi ollenkaan kaukaa haettu, että joukkueet kohtaavat tällä kaudella play offien välierässä tai finaalissa – jo nyt otetaan niihin matseihin tuntumaa.

Ottelu tulee olemaan takuulla kovaa touhua, eikä naapurille anneta löysää. Tappara on hieman yllättäen löydetty selväksi suosikiksi, ja altavastaajaksi buukattua Ilvestä pitää ottaa vetoihin. Melko lailla tasabuukkina tätä derbyklassikkoa voi pitää, joten Ilves saa kyllä kertoimissa tarpeettoman paljon hyvää.